Інгредієнти:
- телятина (філе) – 250 г;
- квасоля відварена – 200 г;
- картопля очищена – 400 г ;
- вода – 2 л;
- заправка Торчин® овочева з морквою, цибулею та солодким перцем – 1 уп.
Суп з квасолею — смачна традиційна страва, яка завойовує серця гурманів своєю насиченістю, смаком і ароматом. Приготований з любов'ю квасолевий суп стане незабутнім елементом вашого сімейного обіду або вечері.
Етапи приготування
- Приготування бульйону. М’ясо нарізати кубиками, закинути у воду та поставити варитися на вогонь. Додати сіль, духмяний перець, лавровий лист. Коли вода закипить, зменшити вогонь, забрати пінку та варити бульйон протягом 1,5 години.
- Приготування квасолі. Квасолю промити та замочити на 4 години у воді. Після цього квасолю відварити до м’якості в окремому посуді приблизно 35 хвилин. Замочена квасоля готується швидше, оскільки вона вже насичена водою і стає м'якше. Крім того, після попереднього замочування, квасоля менш схильна до розварювання і допомагає утримувати кращу текстуру під час приготування страв.
- Приготування овочів. Картоплю нарізати кубиками, і коли через 1,5 години бульйон буде готовий, додати її та варити до готовності. Після цього додати відварену квасолю та заправку Торчин® овочеву з морквою, цибулею та солодким перцем, перемішати й дати супу закипіти. Варити суп на повільному вогні ще 5 хвилин.
- Під кінець спробуйте суп, можливо, потрібно додати ще спецій або солі.
Вимкніть вогонь і дайте супу постояти під кришкою 10-15 хвилин перед подачею. Подаємо суп гарячим, за бажанням можна прикрасити зеленню.
Секрети приготування або варіації приготування
Вибирайте краще свіжу квасолю, а не консервовану. Для тих, хто поціновує гострі страви - можна додати зубчик часнику, або невеличкий кусочок червоного перцю. Можна подавати зі сметаною та грінками. М'ясний бульйон можна замінити на овочевий.