Рецепты

Суп з квасолею

fasol
fasol
fasol
fasol
prev
next
fasol
140 мин
6

Інгредієнти:

  • телятина (філе) – 250 г;
  • квасоля відварена – 200 г;
  • картопля очищена – 400 г ;
  • вода – 2 л;
  • заправка Торчин® овочева з морквою, цибулею та солодким перцем – 1 уп.

Суп з квасолею — смачна традиційна страва, яка завойовує серця гурманів своєю насиченістю, смаком і ароматом. Приготований з любов'ю квасолевий суп стане незабутнім елементом вашого сімейного обіду або вечері.

Етапи приготування

  1. Приготування бульйону. М’ясо нарізати кубиками, закинути у воду та поставити варитися на вогонь. Додати сіль, духмяний перець, лавровий лист. Коли вода закипить, зменшити вогонь, забрати пінку та варити бульйон протягом 1,5 години.
  2. Приготування квасолі. Квасолю промити та замочити на 4 години у воді. Після цього квасолю відварити до м’якості в окремому посуді приблизно 35 хвилин. Замочена квасоля готується швидше, оскільки вона вже насичена водою і стає м'якше. Крім того, після попереднього замочування, квасоля менш схильна до розварювання і допомагає утримувати кращу текстуру під час приготування страв.

     

    Goroh

     

  3. Приготування овочів. Картоплю нарізати кубиками, і коли через 1,5 години бульйон буде готовий, додати її та варити до готовності. Після цього додати відварену квасолю та заправку Торчин® овочеву з морквою, цибулею та солодким перцем, перемішати й дати супу закипіти. Варити суп на повільному вогні ще 5 хвилин. 

     

    Goroh

     

  4. Під кінець спробуйте суп, можливо, потрібно додати ще спецій або солі.

Вимкніть вогонь і дайте супу постояти під кришкою 10-15 хвилин перед подачею. Подаємо суп гарячим, за бажанням можна прикрасити зеленню.

 

 

 

Goroh

 

Секрети приготування або варіації приготування

Вибирайте краще свіжу квасолю, а не консервовану. Для тих, хто поціновує гострі страви - можна додати зубчик часнику, або невеличкий кусочок червоного перцю. Можна подавати зі сметаною та грінками. М'ясний бульйон можна замінити на овочевий.

Комментарии
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизоваться