Ингредиенты:
- цукини - 6 кг;
- укроп;
- листья вишни;
- листья смородины;
- морковь – 1 кг;
- лук – 1кг;
- душистий перец;
- соль – 1 ст.л.;
- уксус – ¾ ст.;
- кетчупу "Чили" Торчин® - 180 г.
В банки покласти наступні спеції : - Кріп - Листя вишні - Листя смородини - Морква кружальцями – 1 кг - Цибуля кружальцями – 1кг - Душистий перець
Скласти цукіні кружальцями, залити в банки окропом на 15хв. Злити в каструлю та додати : - 1ст ложку солі - ¾ склянки оцету - 180 гр кетчупу Чилі Торчин
Довести до кипіння, залити в банки. Закрутити та накрити ковдрою на добу.