Рецепты

Цукини в кетчупе Торчин® "Чили"

Цукіні в кетчупі Торчин® "Чилі": рецепт з фото та відео
60 мин
1

Ингредиенты:

  • Кріп
  • Листя вишні
  • Листья смородины
  • Морква кружальцями – 1 кг
  • Цибуля кружальцями – 1кг
  • Душистий перець
  • 1 ст. ложка солі
  • ¾ склянки оцету
  • 180 гр кетчупу Торчин®
  1. В банки покласти наступні спеції : - Кріп - Листя вишні - Листя смородини - Морква кружальцями – 1 кг - Цибуля кружальцями – 1кг - Душистий перець

  2. Скласти цукіні кружальцями, залити в банки окропом на 15хв. Злити в каструлю та додати : - 1ст ложку солі - ¾ склянки оцету - 180 гр кетчупу Чилі Торчин

  3. Довести до кипіння, залити в банки. Закрутити та накрити ковдрою на добу.