Рецепты

Цукини в кетчупе Торчин® "Чили"

Цукіні в кетчупі Торчин® "Чилі": рецепт з фото та відео
prev
next
Цукіні в кетчупі Торчин® "Чилі": рецепт з фото та відео
60 мин
1

Ингредиенты:

  • цукини - 6 кг;
  • укроп;
  • листья вишни;
  • листья смородины;
  • морковь  – 1 кг;
  • лук – 1кг;
  • душистий перец;
  • соль – 1 ст.л.;
  • уксус – ¾ ст.;
  • кетчупу "Чили" Торчин® - 180 г.
  1. В банки покласти наступні спеції : - Кріп - Листя вишні - Листя смородини - Морква кружальцями – 1 кг - Цибуля кружальцями – 1кг - Душистий перець

  2. Скласти цукіні кружальцями, залити в банки окропом на 15хв. Злити в каструлю та додати : - 1ст ложку солі - ¾ склянки оцету - 180 гр кетчупу Чилі Торчин

  3. Довести до кипіння, залити в банки. Закрутити та накрити ковдрою на добу.

Комментарии
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизоваться