Рецепты

Цуккини с индейкой и соусом «Тартар»

Підготувати всі потрібні інгредієнти.
Цукіні розрізати навпіл уздовж. Вирізати насіння й м’якуш, зробивши з цукіні човники.
Цибулю, моркву, індичку, гриби нарізати кубиками середнього розміру.
Обсмажити до напівготовності.
Додати чебрець, сіль, перець, соус і м’якуш цукіні.
Викласти в «човники» начинку.
Запікати 25—30 хвилин у розігрітій духовці за 180 градусів. Смачного!
Цукіні з індичкою та соусом «Тартар»
prev
next
Цукіні з індичкою та соусом «Тартар»
40 мин
2

Ингредиенты:

  • соус Торчин® «Тартар» — 140 г;
  • цуккини — 1 шт.;
  • филе индейки — 250 г;
  • тимьян — 2 веточки;
  • морковь — 1 шт.;
  • грибы (шампиньоны) — 150 г;
  • растительное масло;
  • соль, перец — по вкусу.
  1. Подготовить все необходимые ингредиенты.
  2. Цуккини разрезать пополам вдоль. Вырезать семена и мякоть, сделав из цуккини «лодочки».
  3. Лук, морковь, индейку, грибы нарезать средними кубиками.
  4. Обжарить до полуготовности.
  5. Добавить тимьян, соль, перец, соус и мякоть цуккини.
  6. Выложить в «лодочки» цукини и запекать 25—30 минут в разогретой духовке при температуре 180 градусов.
  7. Приятного аппетита!
Комментарии
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизоваться