Рецепты

Лимонный кекс

Змішати сухі інгредієнти в мисці. Яйця розділити на білки та жовтки. Жовтки збити з майонезом і цукром. Білки збити з лимонним соком і цедрою. Усі частини з’єднати й вимішати. Форму змазати майонезом і посипати цукром. Викласти тісто. Дати настоятися 15 хвилин.
Випікати за температури 150—160 градусів 40—50 хвилин. Смачного!
Лимонний кекс
prev
next
Лимонний кекс
90 мин
1

Ingredients:

  • mayonnaise sauce Torchin® "Delicious" - 100 g;
  • chicken eggs - 4 pcs.;
  • lemon juice - 2 tbsp. l.;
  • lemon zest - 2 tbsp. l.;
  • sugar - 100 g;
  • candied lemon - 2 tbsp. l.;
  • vanilla sugar - 5 g;
  • flour (highest grade) - 300 g;
  • baking powder - 25 g (1 sachet).
  • For glaze:
  • powdered sugar - 250 g;
  • milk - 2-3 tbsp. l.
  1. Prepare all the necessary ingredients.
  2. Mix dry ingredients in a bowl. Divide the eggs into whites and yolks. Beat the yolks with mayonnaise and sugar, the whites with lemon juice and zest. Combine all parts and mix. Lubricate the form with mayonnaise and sprinkle with sugar. Lay out the dough. Let stand 15 minutes.
  3. Bake at a temperature of 150-160 degrees for 40-50 minutes.
  4. Enjoy your meal!
Комментарии
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизоваться