Рецепты

Овощная запеканка с брынзой

Підготувати всі потрібні інгредієнти.
Броколі розділити на однакові суцвіття. Моркву нарізати великими кубиками. Нарізати помідори й зелену цибулю.
Підсмажити на вершковому маслі моркву до напівготовності з не дрібно порізаним часником. Наприкінці додати материнку й подрібнену зелену цибулю. Посолити.
У форму для запікання викласти підсмажені овочі (броколі, горошок). Покришити бринзу. Майонез збити з яйцями, сметаною, борошном. Посолити, поперчити. Залити овочі. Зверху викласти шматочки помідора. Запікати за температури 180 градусів протягом 40 хвилин.
Запікати за температури 180 градусів протягом 40 хвилин. Смачного!
Овочева запіканка з бринзою
prev
next
Овочева запіканка з бринзою
55 мин
2

Ингредиенты:

  • майонезный соус Торчин® «Деликатесный» — 80 г;
  • зеленый горошек — 40 г;
  • брокколи — 160 г;
  • сливочное масло — 20 г;
  • морковь — 1 шт.;
  • брынза — 100 г;
  • помидоры — 60 г;
  • орегано — щепотка;
  • соль, перец — по вкусу;
  • чеснок — 2 зубка;
  • сметана — 1 ст. л.;
  • яйца — 2 шт.;
  • мука — 1 ст. л.;
  • лук зеленый — 10 г.
  1. Подготовить все необходимые ингредиенты.
  2. Брокколи разделить на ровные соцветия. Морковь нарезать крупным кубиком. Нарезать помидоры и зеленый лук.
  3. Припустить на сливочном масле морковь до полуготовности с крупно порубленным чесноком. В конце добавить орегано и рубленый зеленый лук. Посолить.
  4. В форму для запекания выложить припущенные овощи (брокколи, горошек). Раскрошить брынзу. Майонез взбить с яйцами, сметаной, мукой. Посолить и поперчить. Залить овощи. Сверху выложить дольки помидора. Запекать при температуре 180 градусов на протяжении 40 минут.
  5. Приятного аппетита!
Комментарии
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизоваться