Рецепты

Печень, запеченная в хлебе

Підготувати всі потрібні інгредієнти.
Яблуко очистити від насіння й нарізати брусочками. Печінку теж нарізати брусочками. Цибулю ріпчасту нарізати соломкою. Зелень подрібнити. У хліба зрізати верх і за допомогою ножа та ложки вийняти м’якушку.
На сковороді тушкувати цибулю до солодкого смаку разом з яблуками в олії. Потім додати печінку, паприку, сіль, перець, майонез, зелень. Покласти в хліб і накрити.
Запікати 45 хвилин за температури 170 градусів. Смачного!
Печінка, запечена в хлібі
prev
next
Печінка, запечена в хлібі
60 мин
2

Ингредиенты:

  • майонезный соус Торчин® «С чесноком» — 100 г;
  • куриная печень — 250 г;
  • репчатый лук — 1 шт.;
  • паприка — 0,5 ч. л.;
  • соль, перец — по вкусу;
  • хлеб — 1 шт.;
  • яблоки — 1 шт.;
  • растительное масло — 10 мл;
  • петрушка — 5 г.
  1. Подготовить все необходимые ингредиенты.
  2. Яблоко очистить от семечек и нарезать брусочками. Печень нарезать брусочками, репчатый лук — соломкой. Зелень измельчить. В хлебе срезать верх и при помощи ножа и ложки вынуть мякиш.
  3. На сковороде на растительном масле томить лук до сладости вместе с яблоками. Затем добавить печень, паприку, соль, перец, майонез, зелень. Положить в хлеб и накрыть.
  4. Запекать 45 минут при температуре 170 градусов.
  5. Приятного аппетита!
Комментарии
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизоваться