Інгредієнти:
- свині реберця 500 г
- ріпчаста цибуля
- лавровий лист
- духмяний перець
- 4 ст. л. борошна
- 1 яйце
- сіль
- 1 упаковку Заправки для борща с болгарським перцем Торчин®
- картопля
- Обсмажуйте реберця на середньому вогні 5-7 хв
- До бульйону, приготованому на цибулі, лавровому листі та духмяному перцю, додайте реберця та продовжуйте варити на невеликому вогні близько 1 години
- Приготуйте тісто для галушок: змішайте 4 ст. л борошна, 1 яйце і сіль до утворення в’язкої консистенції. Варити їх необхідно 3 хвилини
- До реберець додайте нарізану капусту і варіть 5 хв. Після чого додайте нарізану кубиками картоплю та 1 упаковку Заправки для борщу з болгарським перцем Торчин®. Варіть ще 10 хв.
- Подавайте готовий борщ з галушками. Смачного!
Борщ – візитівка української кулінарії. Існує безліч рецептів цієї страви, кожний чимось особливий, неповторний та унікальний. Із Заправкою від Торчин® ви можете приготувати кожен з них, тішачи своїх близьких різноманіттям перших страв. Адже вона містить усі необхідні інгредієнти, з якими і можна експериментувати.