Рецепти

Грибний суп

Gryby
Gryby
Gryby
Gryby
hrybnyi
prev
next
hrybnyi

Інгредієнти:

  • гриби печериці – 300 г;
  • картопля – 400 г ;  
  • вермішель “Павутинка” – 100 г;
  • заправка Торчин® " овочева з морквою, цибулею та солодким перцем – 180 г;
  • сир плавлений – 70 г;
  • вода – 2л.

Грибний суп є класичною стравою, яка завоювала популярність завдяки своєму багатому аромату та відмінному смаку. У комбінації з іншими інгредієнтами, картоплею, вермішеллю, плавленим сиром , суп стає ще більш насиченим і поживним.

Особливість цього рецепту - використання плавленого сиру. Грибний суп з плавленим сиром має кремову консистенцію, м'який смак та ніжний аромат сиру, що робить його неперевершеним у холодну пору року. А оскільки у суп додається спеціальна заправка Торчин Овочева з морквою, цибулею та солодким перцем, то вам не доведеться витрачати, суп готується швидко та виразний смак.

Суп грибний з плавленим сиром підходить для сімейного обіду або вечері, а також може стати оригінальним варіантом для святкового столу. У процесі приготування можна використовувати різні види грибів, залежно від особистих уподобань, а також додавати різні спеції.

Етапи приготування

  1. Картоплю треба добре помити, очистити від шкірки та нарізати невеликими кубиками або соломкою, щоб вона швидше варилася.

     

    Goroh

     

  2. Ставимо на плиту воду кип’ятитися та додаємо картоплю. Варимо до готовності.
  3. Гриби печериці необхідно також добре промити, позбутися від забруднень та нарізати. Гриби нарізаються тоненькими дольками вздовж та обсмажуються на сковороді до золотистої скоринки. Коли гриби будуть готові додаємо їх до супу. Смаження грибів перед додаванням їх у суп допомагає вивільнити натуральні аромати грибів, які роблять суп ще смачнішим і ароматнішим, досягти певної текстури грибів, роблячи їх більш щільними та "м'ясистими". Крім цього, гриби містять багато води. Обсмажування допомагає зменшити їх вологість, що сприяє концентрації смаку. До того ж під час обсмажування на поверхні грибів формується карамелізована скоринка, яка додає страві додаткового смаку та аромату.  

     

    Goroh

     

  4. Коли картопля і гриби почнуть кипіти, додаємо попередньо подрібнений на невеличкі кубики плавлений сир і овочеву заправку Торчин®. Все добре перемішуємо, даємо закипіти.  
  5. На останньому етапі приготування, за хвилину до готовності додайте у суп вермішель. Ми додавали найтоншу вермішель “Павутинку”, тому їй достатньо покипіти 2-3 хвилини.

     

    Goroh

     

  6. Перемішайте суп, дайте йому покипіти на невеликому вогні ще кілька хвилин і можна подавати на стіл!

Подавати можна з грінками. Спробуйте, експериментуйте з інгредієнтами та насолоджуйтесь чудовим смаком грибного супу з плавленим сиром!

 

Goroh

 

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися