Рецепти

Салат з капусти Коул Слоу

koul-slou
koul-slou
koul-slou
prev
next
koul-slou
20 хв
4

Інгредієнти:

  • капуста — 450 г;
  • морква — 150 г;
  • майонез Торчин® “Делікатесний” — 100 г;
  • сік апельсину — 1 ст.л.;
  • сік лимона — 1 ст. л.;
  • цедра половини лимона;
  • кріп — 30 г;
  • гірчиця Торчин® “Американська” — 40 г;
  • сметана — 100 г;
  • сіль — на смак;
  • часник — 15 г (2-3 зубчики).

Салат Коул Слоу — це традиційна американська закуска з капусти та моркви під майонезним соусом. Його подають до м'ясних і рибних страв, картоплі, макаронів, страв із круп, бургерів, сосисок тощо.

Капусту і моркву для Коул Слоу шаткують і заправляють соусом, який є особливістю салату. Ми зробимо його на основі міксу майонезу Торчин® “Делікатесний”, сметани та лагідної гірчиці Торчин® “Американська”. Додаємо часник для пікантності, кріп для літньої свіжості та сік лимона й апельсина для цитрусових нот. Результат виходить вишуканим і гастрономічним.

Капуста і морква, два базові інгредієнти рецепта Коул Слоу, доступні всім впродовж року. Тому цей салат може стати невід'ємною частиною вашого домашнього меню незалежно від сезону.

Готуємо Коул Слоу

  1. Підготуйте овочі для салату. Моркву помийте, очистіть і натріть. Якщо є спеціальна терка, яка нарізає тоненькими смужками, краще натерти на ній.
  2. Шаткуємо капусту.
  3. Поєднуємо капусту з морквою, заправляємо сіллю і переминаємо руками, щоб пішов сік.

     

    KoulSlou

     

  4. Складаємо овочі в глибоку миску.
  5. Готуємо соус. Для цього в піалу видавлюємо майонез Торчин® “Делікатесний”, додаємо сметану і гірчицю Торчин® “Американська”.
  6. Натираємо цедру половини лимона до білої м'якоті (її не терти, бо буде гірчити) і відправляємо до соусу. Вичавлюємо сік з апельсина і лимона, по одній столовій ложці кожного, додаємо до соусу.
  7. Чистимо два зубчики часнику, пропускаємо через прес для часнику, додаємо до соусу.
  8. Дрібно нарізати попередньо вимитий і просушений кріп, висипати його в піалу з соусом і змішати всі інгредієнти виделкою до однорідної консистенції.

     

    KoulSlou

     

  9. Заправляємо салат коул слоу отриманим соусом. Перемішуємо.

Дивіться відео-рецепт приготуванню салату з капусти коул слоу.

Салат з капусти Коул Слоу стане гарним доповненням до страв з мангалу.

Секрети приготування коул слоу

Маємо для вас декілька порад щодо приготування салату Коул Слоу. Важливий нюанс — нарізка, треба, щоб капуста і морква були однієї товщини.

Основним інгредієнтом Коул Слоу є капуста. Для приготування салату можна використовувати білокачанну капусту або червону. Можна комбінувати їх разом.

Часто рецепт коул слоу доповнюють іншими овочами та продуктами — яблуком, селерою, цибулею, горіхами, родзинками, зеленню.

Яблука бажано брати тверді, соковиті та кислі: такі найкраще смакуватимуть у салаті. Після нарізки обприскуємо їх трохи лимонним соком, щоб зберегти привабливий білий колір м’якоті.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися