Рецепти

Курка в кисло-солодкому соусі - Торчин®

Потім обваляти в крохмалі і підсмажити до красивої скоринки. Овочі нарізати шматочками і підсмажити з горіхами.
Куряче філе замаринувати в соєвому соусі з часником.
Додати курку, кетчуп Торчин® «Лагідний», мед і томити 2-4 хвилини. Подавати на подушці з рису.
Курка в кисло-солодкому соусі - Торчин®
prev
next
Курка в кисло-солодкому соусі - Торчин®

Інгредієнти:

  • Відварений рис - 100 г
  • Куряче філе - 150 г
  • Крохмал — 12 г
  • Соевий соус — 10 г
  • Вершкове масло - 10 г
  • Часник — 5 г
  • Кетчуп Торчин® «Лагідний» — 40 г
  • Мед — 10 г
  • Кешью — 10 г
  • Ріпчасту цибулю - 30 г
  • Моркова — 30 г
  • Огірок — 50 г
  • Сіль, цукор
  1. Куряче філе замаринувати в соєвому соусі з часником. Потім обваляти в крохмалі і підсмажити до красивої скоринки. Овочі нарізати шматочками і підсмажити з горіхами. Додати курку, кетчуп Торчин® «Лагідний», мед і томити 2-4 хвилини. Подавати на подушці з рису.

Щоб потішити себе й своїх близьких азійськими стравами, зовсім не обов’язково йти до ресторану або летіти за тридев’ять земель. Достатньо простих інгредієнтів і трохи часу, щоб ваша вечеря заграла східним колоритом. Шматочки курячої грудинки в часниково-соєвому маринаді з медом, тушковані з овочами й горіхами, стають особливо ніжними й набувають незвичайного смаку, збалансованого гарніром із вареного рису.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися