Інгредієнти:
- Відварений рис - 100 г
- Куряче філе - 150 г
- Крохмал — 12 г
- Соевий соус — 10 г
- Вершкове масло - 10 г
- Часник — 5 г
- Кетчуп Торчин® «Лагідний» — 40 г
- Мед — 10 г
- Кешью — 10 г
- Ріпчасту цибулю - 30 г
- Моркова — 30 г
- Огірок — 50 г
- Сіль, цукор
- Куряче філе замаринувати в соєвому соусі з часником. Потім обваляти в крохмалі і підсмажити до красивої скоринки. Овочі нарізати шматочками і підсмажити з горіхами. Додати курку, кетчуп Торчин® «Лагідний», мед і томити 2-4 хвилини. Подавати на подушці з рису.
Щоб потішити себе й своїх близьких азійськими стравами, зовсім не обов’язково йти до ресторану або летіти за тридев’ять земель. Достатньо простих інгредієнтів і трохи часу, щоб ваша вечеря заграла східним колоритом. Шматочки курячої грудинки в часниково-соєвому маринаді з медом, тушковані з овочами й горіхами, стають особливо ніжними й набувають незвичайного смаку, збалансованого гарніром із вареного рису.