Інгредієнти:
- куряче філе – 300 г;
- соєвий соус Торчин® «Класичний смак» – 2 ст.л.;
- кисло-солодкий соус Торчин® – 2 ст.л.;
- цибуля ріпчаста – 30 г;
- солодкий перець – 1 шт.;
- морква – 1 шт.
Щоб потішити себе й своїх близьких азійськими стравами, зовсім не обов’язково йти до ресторану або летіти за тридев’ять земель. Достатньо простих інгредієнтів і трохи часу, щоб ваша вечеря заграла східним колоритом.
Шматочки курячої грудки в кисло-солодкому соусі, тушковані з овочами, стають особливо ніжними й набувають пікантного смаку, завдяки додаванню соєвого соусу Торчин® «Класичний смак» та кисло-солодкого соусу Торчин®. Спробуйте приготувати за нашим рецептом курку у кисло-солодкому соусі!
Етапи приготування курки в кисло-солодкому соусі:
- Куряче філе наріжте смужками і замаринуйте в соєвому соусі Торчин® «Класичний смак» – поставте маринуватися в холодильник на 30 хвилин або довше.
- Овочі очистіть і наріжте тонкими смужками.
- Обсмажте шматочки курячого філе до золотистої скоринки.
- Додайте овочі – готуйте 3-4 хвилини.
- Заправте курку з овочами кисло-солодким соусом Торчин® і додайте за смаком соєвий соус Торчин® «Класичний смак» – готуйте ще кілька хвилин все разом.
- Курка в кисло-солодкому соусі готова!
Подавайте курку в кисло-солодкому соусі з рисом або як самостійну страву.
Смачного!
Варіації рецептів приготування курки в кисло-солодкому соусі
Звичайному курячому філе можна додати виразного смаку, готуючи його у різних соусах. Особливо популярним є використання соусів та спецій для підсилення смаку курячого філе в азійській кухні.
Ми підготували для вас кілька цікавих варіантів рецептів:
- Курка в ананасовому соусі:
Обсмажте курку та додайте ананасовий сік, оцет, тростинний цукор та соєвий соус Торчин® «Класичний смак». Тушкуйте до готовності. - Курка в апельсиновій глазурі:
Обсмажте курку, а потім покрийте її глазур'ю з апельсинового соку, меду та соєвого соусу Торчин® «Класичний смак». Можна додати за бажанням тертий імбир. - Курка в медовому соусі з гірчицею:
Обсмажте курку в медовому соусі з гірчицею та соєвим соусом Торчин® «Класичний смак». - Теріякі курка з ананасами:
Замаринуйте курку в суміші соусу Торчин «Теріякі», подрібненого часнику та тертого імбиру. Додайте ананасові кільця перед запіканням.
Оберіть свій улюблений рецепт курки у кисло-солодкому соусі від Торчин та приготуйте на своїй кухні справжню азійську страву!