Рецепти

Куряче філе з цукіні

Куряче філе з цукіні
Куряче філе з цукіні
Куряче філе з цукіні
Куряче філе з цукіні
Куряче філе з цукіні
prev
next
Куряче філе з цукіні

Інгредієнти:

  • куряче філе — 200 г;
  • цукіні — 200 г;
  • ріпчаста цибуля — 70 г;
  • часник — 3 зубки;
  • соняшникова олія — 20 г;
  • вершкове масло — 40 г;
  • вода — 20 г;
  • приправа віт Торчин® «10 овочів» — 1 чайна ложка.

Ця легка та поживна страва має безліч варіацій, але завжди виходить неймовірно смачною. Чудовий варіант для обіду або вечері - поживного та простого у приготуванні.

Етапи приготування:

  1. Цукіні наріжте кружальцями завтовшки 0,5 см і підсмажте на змащеній олією сковорідці, потім зніміть з вогню.
  2. Куряче філе наріжте слайсами, обсмажте трохи на сковороді.
  3. Додайте рубаний часник і дрібно нарізану цибулю. Натомість 2 хвилини на вогні.
  4. Додайте вершкове масло, воду, приправу та цукіні.
  5. Натомте все разом на сковороді ще пару хвилин і страва готова!

Сміливо додавайте цибулю, часник і приправу від Торчин “10 Овочі”, щоб посилити аромат та смак курячого філе з кабачками. Подавайте в гарячому або холодному вигляді - в будь-якому варіанті страва порадує вас незвичайним смаковим ансамблем!

Цікаві варіації приготування курячого філе

Рецептів з курячим філе та овочами – величезна кількість. Ми підготували для вас кілька цікавих варіацій ситних страв із курячою грудкою та овочами:

Куряче філе з рататуєм:

Обсмажуйте на сковороді куряче філе до золотистої кірки, потім тушкуйте в духовці з нарізаним баклажаном, цукіні, червоним перцем, цибулею та томатами. Додайте спеції та зелень за смаком.

Куряче філе з овочами на грилі:

Замаринуйте куряче філе в маринаді з оливкової олії, лимонного соку, часнику та трав. Обсмажуйте його на грилі разом із шматочками цукіні, перцю та червоної цибулі.

Пікантне куряче філе з овочами та азіатським соусом:

Обсмажуйте куряче філе з додаванням азіатських приправ та соусу (наприклад, соусу соєвого або теріяку). Подавайте з обсмаженими овочами, такими як броколі, морква та горошок.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися