Інгредієнти:
- куряче філе — 200 г;
- цукіні — 200 г;
- ріпчаста цибуля — 70 г;
- часник — 3 зубки;
- соняшникова олія — 20 г;
- вершкове масло — 40 г;
- вода — 20 г;
- приправа віт Торчин® «10 овочів» — 1 чайна ложка.
Ця легка та поживна страва має безліч варіацій, але завжди виходить неймовірно смачною. Чудовий варіант для обіду або вечері - поживного та простого у приготуванні.
Етапи приготування:
- Цукіні наріжте кружальцями завтовшки 0,5 см і підсмажте на змащеній олією сковорідці, потім зніміть з вогню.
- Куряче філе наріжте слайсами, обсмажте трохи на сковороді.
- Додайте рубаний часник і дрібно нарізану цибулю. Натомість 2 хвилини на вогні.
- Додайте вершкове масло, воду, приправу та цукіні.
- Натомте все разом на сковороді ще пару хвилин і страва готова!
Сміливо додавайте цибулю, часник і приправу від Торчин “10 Овочі”, щоб посилити аромат та смак курячого філе з кабачками. Подавайте в гарячому або холодному вигляді - в будь-якому варіанті страва порадує вас незвичайним смаковим ансамблем!
Цікаві варіації приготування курячого філе
Рецептів з курячим філе та овочами – величезна кількість. Ми підготували для вас кілька цікавих варіацій ситних страв із курячою грудкою та овочами:
Куряче філе з рататуєм:
Обсмажуйте на сковороді куряче філе до золотистої кірки, потім тушкуйте в духовці з нарізаним баклажаном, цукіні, червоним перцем, цибулею та томатами. Додайте спеції та зелень за смаком.
Куряче філе з овочами на грилі:
Замаринуйте куряче філе в маринаді з оливкової олії, лимонного соку, часнику та трав. Обсмажуйте його на грилі разом із шматочками цукіні, перцю та червоної цибулі.
Пікантне куряче філе з овочами та азіатським соусом:
Обсмажуйте куряче філе з додаванням азіатських приправ та соусу (наприклад, соусу соєвого або теріяку). Подавайте з обсмаженими овочами, такими як броколі, морква та горошок.