Інгредієнти:
• куряче філе – 200 г;
• цукіні – 200 г;
• цибуля ріпчаста - 70 г;
• часник - 3 зубчики;
• олія соняшникова - 20 г;
• вершкове масло — 40 г;
• вода - 20 г;
• приправа від Торчин "10 овочів" - 1 ч. л.
Куряче філе з цукіні – мабуть простіше страву важко вигадати. Але разом з тим це чудове поєднання інгредієнтів, де особливого смаку надає приправа від Торчин «10 овочів». Спробуйте!
1. Цукіні наріжте кружальцями завтовшки 0,5 см і підсмажте на змащеній олією пательні - зніміть з вогню.
2. Куряче філе наріжте слайсами - обсмажте на пательні.
3. Додайте подрібнений часник і дрібно нарізану цибулю - томіть 2 хвилини.
4. Додайте вершкове масло, воду, приправу від Торчин "10 овочів" та цукіні - томіть все разом ще пару хвилин і страва готова!
Смачного!
Подавайте в гарячому або холодному вигляді - в будь-якому варіанті куряча грудка з цукіні буде смачною!
Цікаві варіації приготування курячого філе
Рецептів з курячим філе та овочами – величезна кількість. Ми підготували для вас кілька цікавих варіацій страв із курячою грудкою та овочами:
Куряче філе з рататуєм:
Обсмажте на пательні куряче філе до золотистої скоринки. Потім тушкуйте в духовці з нарізаним баклажаном, цукіні, червоним перцем, цибулею та томатами. Додайте спеції та зелень за смаком.
Куряче філе з овочами на грилі:
Замаринуйте куряче філе в маринаді з оливкової олії, лимонного соку, часнику та трав. Обсмажте його на грилі разом зі шматочками цукіні, перцю та червоної цибулі.
Пікантне куряче філе з овочами та азіатським соусом:
Обсмажте куряче філе з додаванням азіатських приправ та соусу (наприклад, соєвого соусу або теріякі). Подавайте з обсмаженими овочами, такими як броколі, морква та горошок.