Інгредієнти:
Курка ціла - 1 шт.
Майонезний соус Торчин® «З часником» - 180 г
Карі - дрібка
Сіль, перець - за смаком
- Курку змастіть майонезним соусом Торчин® «З часником» зсередини і зовні.
- Посоліть, поперчіть та посипте карі.
- Залиште у холодильнику мінімум на 1 годину.
- Запікайте у духовці 20 хв. при температурі 200 °С. Після цього зменшіть до 160 °С і запікайте ще 15-25 хв.
Курочка, запечена у духовці - це завжди безпрограшний варіант до будь-якого святкового столу. Успіх цієї страви
залежить від того, який ви оберете соус для запікання. Майонезний соус Торчин® «З часником» зробить м’ясо
справді соковитим та додасть пікантного смаку. Спробуйте!