Рецепти

Курочка у майонезному соусі

Запікайте у духовці 20 хв. при температурі 200 °С. Після цього зменшіть до 160 °С і запікайте ще 15-25 хв.
Курочка у майонезному соусі
prev
next
Курочка у майонезному соусі

Інгредієнти:

  • Курка ціла - 1 шт.

  • Майонезний соус Торчин® «З часником» - 180 г

  • Карі - дрібка

  • Сіль, перець - за смаком

  1. Курку змастіть майонезним соусом Торчин® «З часником» зсередини і зовні.
  2. Посоліть, поперчіть та посипте карі.
  3. Залиште у холодильнику мінімум на 1 годину.
  4. Запікайте у духовці 20 хв. при температурі 200 °С. Після цього зменшіть до 160 °С і запікайте ще 15-25 хв.

Курочка, запечена у духовці - це завжди безпрограшний варіант до будь-якого святкового столу. Успіх цієї страви

залежить від того, який ви оберете соус для запікання. Майонезний соус Торчин® «З часником» зробить м’ясо

справді соковитим та додасть пікантного смаку. Спробуйте!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися