Інгредієнти:
- курка - 1 шт.;
- майонезний соус Торчин® «TASTY MAYO» з лагідною гірчицею - 180 г;
- карі;
- сіль, перець.
Курочка, замаринована у майонезі та запечена у духовці, - це завжди безпрограшний варіант на будь-якому святковому столі. А майонезний соус Торчин® «TASTY MAYO» з лагідною гірчицею зробить м’ясо справді ніжним, соковитим та надасть пікантного смаку. Спробуйте!
- Курку змастіть майонезним соусом Торчин® «TASTY MAYO» з лагідною гірчицею зсередини і зовні.
- Змішайте сіль, перець та карі - рівномірно розподіліть по поверхні курки.
- Залиште маринуватися у холодильнику мінімум на 1 годину.
- Запікайте у духовці 20 хв. за температури 200 °С. Після чого зменшіть температуру до 160 °С і запікайте ще 15-25 хв.
Варіанти маринадів для курки з майонезом Торчин®
Смак банальної курки можна збагатити різноманітними маринадами: на основі майонезу, гірчиці, меду з додаванням спецій та трав. Також це зробить м’ясо ніжнішим, соковитішим та ароматнішим.
Ми підготували для вас кілька популярних варіації приготування курки з майонезом:
- Майонезний часниковий маринад:
1/2 склянки майонезу;
3 зубчики часнику (трішки подрібнені);
Сіль та перець за смаком.
- Медово-майонезний маринад:
1/2 склянки майонезу;
2 ст. ложки меду;
1 чайна ложка гірчиці;
Сіль та перець.
- Цитрусовий майонезний маринад:
1/2 склянки майонезу;
Сік з 1 лимона та 1 апельсина;
Лимонна цедра;
Сіль та перець.
Просто змішайте інгредієнти, змастіть курку маринадом та залиште на кілька годин або навіть на ніч. Приготуйте курку за вашим улюбленим рецептом та кличте гостей!