Рецепти

Мітболи в томатно-вершковому соусі з овочами - Торчін®

Фарш посолити, поперчити, сформувати круглі кульки і підсмажити.
Овочі нарізати шматочками і смажити на середньому вогні з додаванням спецій до напівготовності.
Додати мітболи, кетчуп Торчін® «До шашлика», вершкове масло і томити 10 хвилин під закритою кришкою.
Мітболи в томатно-вершковому соусі з овочами - Торчін®
prev
next
Мітболи в томатно-вершковому соусі з овочами - Торчін®

 

Інгредієнти:

  • Фарш з яловичини і свинини - 150 г
  • Ріпчата цибуля - 30 г
  • Вершкове масло - 30 г
  • Болгарський перець — 50 г
  • Кетчуп Торчин® «До шашлику» — 50 г
  • Спаржева фасоль- 20 г
  • Моркова — 30 г
  • Цукор, сіль, перець
  • Часник
  1. Фарш посолити, поперчити, сформувати круглі кульки і підсмажити. Овочі нарізати шматочками і смажити на середньому вогні з додаванням спецій до напівготовності. Додати мітболи, кетчуп Торчін® «До шашлика», вершкове масло і томити 10 хвилин під закритою кришкою.

М’ясні кульки з апетитною підливою — швидкий та універсальний рецепт для вечері. До такої смакоти пасує майже будь-який гарнір, а вершково-томатний соус із кетчупом Торчин® «До шашлику» робить м’ясо соковитим і дуже ніжним, підносячи звичайні фрикадельки до нового кулінарного ступеня.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися