Інгредієнти:
- Фарш з яловичини і свинини - 150 г
- Ріпчата цибуля - 30 г
- Вершкове масло - 30 г
- Болгарський перець — 50 г
- Кетчуп Торчин® «До шашлику» — 50 г
- Спаржева фасоль- 20 г
- Моркова — 30 г
- Цукор, сіль, перець
- Часник
- Фарш посолити, поперчити, сформувати круглі кульки і підсмажити. Овочі нарізати шматочками і смажити на середньому вогні з додаванням спецій до напівготовності. Додати мітболи, кетчуп Торчін® «До шашлика», вершкове масло і томити 10 хвилин під закритою кришкою.
М’ясні кульки з апетитною підливою — швидкий та універсальний рецепт для вечері. До такої смакоти пасує майже будь-який гарнір, а вершково-томатний соус із кетчупом Торчин® «До шашлику» робить м’ясо соковитим і дуже ніжним, підносячи звичайні фрикадельки до нового кулінарного ступеня.