Рецепти

Млинці з м’ясом

Блинчики с мясом
Блинчики с мясом
Блинчики с мясом
Блинчики с мясом
Блинчики с мясом
Блинчики с мясом
Блинчики с мясом
prev
next
Блинчики с мясом

Інгредієнти:

  • молоко - 700 мл;
  • борошно пшеничне - 250 г;
  • цукор - 45 г;
  • сіль - 5 г;
  • яйце куряче - 3 шт;
  • майонез Торчин® "Домашній" - 60 г;
  • рослинна олія -120 г.

Інгредієнти для м’ясної начинки та соусу:

  • телячий фарш - 500 г;
  • вершки 22% - 400 г;
  • шпинат свіжий - 150 г;
  • часник - 30 г;
  • цибуля ріпчаста - 2 шт.;
  • сіль 15 г;
  • перець чорний мелений - за смаком;
  • кінза - 10 г;
  • коріандр - 2 г;
  • майонез Торчин® "Домашній" - 80 г;
  • рослинна олія - 200 г.

Приготування тіста для млинців з м'ясом

Рецепт млинців з м'ясом, з яким ми сьогодні хочемо вас познайомити, здивує вас смаком та подачею. Приготування страви можна розділити на три основні етапи.

Перший з них - приготування тіста.

Підготуйте необхідний для приготування посуд: вінчик та глибоку миску. Далі можна розпочинати замішування тіста для млинців з м’ясом:

  1. У глибокій мисці з'єднайте усі сухі інгредієнти: пшеничне борошно треба обов’язково просіяти, далі додайте до борошна цукор і сіль. Суміш ретельно перемішуємо.
  2. блинчики с мясом

  3. Додайте до отриманої суміші яйця, майонез, рослинну олію. Перемішайте до густої однорідної консистенції.
  4. Почніть поступово вводити молоко, не припиняючи перемішувати суміш. Вимішувати тісто для млинців слід до тих пір, доки воно не набуде однорідної рідкої текстури без грудочок. Тісто для млинців з м'ясом готове, можна починати смажити.
  5. блинчики с мясом

  6. Пательню поставте на вогонь і дайте їй як слід нагрітися.
  7. Випікайте налисники з двох сторін до отримання золотистого кольору.
  8. блинчики с мясом

Другий етап: приготування начинки для м'ясних млинців

Незвичайне поєднання фаршу, цибулі і пряних трав в нашому рецепті не залишить байдужим нікого. Для приготовуння начинки:

  1. Дрібно поріжте цибулю і обсмажте на сковороді з додаванням рослинної олії до золотистого кольору.
  2. блинчики с мясом

  3. До пасерованої цибулі додайте фарш, сіль, перець, коріандр. Продовжуйте смажити начинку для млинців з м'ясом впродовж 15 хвилин постійно помішуючи.
  4. В цей час візьміть пучок свіжої кінзи, дрібно наріжте і додайте ароматну зелень до пательні з готовим фаршем.
  5. блинчики с мясом

  6. Ще раз перемішайте усі інгредієнти та залиште начинку охолонути.
  7. Коли фарш трохи охолоне, невелику кількість начинки викладайте на млинчик і загортайте прямокутними конвертиками.
  8. Готові конвертики з м'ясною начинкою треба обсмажити на середньому вогні на пательні з вершковим маслом з обох боків до появи апетитної хрусткої скоринки.

Третій етап: приготування соусу для млинців з м'ясом

  1. Дрібно нашинковану цибулю і декілька зубчиків часнику обсмажуємо на середньому вогні впродовж 1-1,5 хвилин (допоки цибуля не стане м'якою і трохи прозорою).
  2. Великий пучок свіжого шпинату ретельно промиваємо під проточною водою і і також відправляємо до пательні смажитися ще впродовж 30 секунд.
  3. До соусу для млинців додаємо сіль, перець, вершки і майонез. Тушкуємо соус ще хвилину, помішуючи лопаткою, щоб не пригоріло. Знімаємо пательню з вогню.
  4. Готовий соус перекладаємо в чашу блендера і збиваємо до однорідності. Залишаємо соус для млинців з м’ясом охолонути та загуснути.

Секрети приготування м'ясних млинців

Не обов'язково експериментувати з екзотичними інгредієнтами і продуктами, щоб приготувати дійсно смачні млинці з м'ясом.

Рекомендуємо спробувати приготувати цю ситну страву на свято Масляної. Тонесенькі млинці з пряною м'ясною начинкою, у поєднанні з ніжним вершковим соусом, не залишать байдужими нікого.

Щоб наличники вийшли м'якими і танули у роті, треба:

  1. Заздалегідь дістати усі інгредієнти з холодильника. Важливо щоб яйця, молоко, майонез були кімнатної температури.
  2. Обов'язково просіювати борошно через сито, щоб уникнути утворення великих грудочок, а також щоб наситити тісто для млинців киснем. Насичення тіста киснем робить млинці особливо ніжними, еластичними і пружніми.
  3. Для приготування тонких налисників з начинкою не використовуйте кисле молоко. З ним млинці виходять товстими і рихлими й непридатними для наповнення начинкою.
  4. Секрет приготування смачної начинки для млинців з м'ясом полягає, в першу чергу, у виборі фаршу. Фарш має бути в міру жирним, щоб м'ясний сік не витікав із загорнутого млинця.

Спробуйте приготувати налисники з м'ясною начинкою за цим рецептом на тиждень Масляної хоча б раз. Ця страва гарантовано стане однією з найулюбленіших і ви обов’язково захочете поласувати та пригостити нею рідних не лише на свята, але і у будні.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися