Інгредієнти:
- Куряче філе – 1 шт
- Пекінська капуста – 100 гр
- Огірок – 1 шт
- Перець болгарський – 1 шт
- Цибуля синя – 1 шт
- Гриби шампіньйони – 150 гр
- Морква – 50 гр
- Олія – 40 гр
- Заправка: Масло вершкове – 10 гр
- Соєвий соус – 50 гр
- Лимонна гірчиця з медом Торчин – 50 гр
- Кунжут – 5 гр
- Підготувати всі необхідні інгредієнти.
- Всі овочі нарізати соломкою. Гриби пластинками.
- Обсмажити куряче філе до готовності та зняти його.
- На сильно розігріту пательню налити масло та розігріти його. Обсмажити всі овочі одночасно на сильному вогні протягом 2 хвилин.
- До овочів додати куряче філе.
- Додати соєвий соус та готувати ще 1 хвилину. Після додати гірчицю та вимкнути плиту.
- Подавати овочі посипавши кунжутом. Смачного!
Стір-фрай - традиційний для азійської кухні метод швидкого приготування продуктів. Таким чином, овочі та м'ясо набувають хрумкої скоринки, зберігаючи при цьому всю свою соковитість та користь. Спробуйте рецепт курки з овочами у кисло-солодкому соусі - нашу кулінарну інтерпретацію у екзотичному кантонському стилі. Гірчиця Торчин® “Лимонна” надасть страві легкого пікантного смаку з лимонним відтінком. Гриби, солодкий перець, цибуля, соєвий соус та ніжне м'ясо курки - так багато різних інгредієнтів поєднуються у неймовірно ароматній та пряній композиції.