Інгредієнти:
- Савойська капуста — 8 листків
- Болгарський перець — 1 шт.
- Помідор — 1 шт.
- Огірок — 1 шт.
- Синя цибуля — 1 шт.
- Морква — 1 шт.
- Петрушка — 10 г
- М’ята — 10 г
- Олія — 10 г
- Приправа «10 овочів» — 1 столова ложка
- Гірчичний соус:
- Американська гірчиця — 50 г
- Приправа «10 овочів» — 1 чайна ложка
- Олія — 1 столова ложка
Нарізати соломкою перець, помідор, огірок, цибулю й моркву. Додати приправу, петрушку і м’яту.
Листя капусти занурити в гарячу воду на 5 хвилин, відтак дістати й покласти на чистий рушник.
У центр листка капусти викласти начинку, соус і загорнути рулет конвертиком.
Замість шпажки можна використати зелену цибулю, щоб рол не розпадався.
Спрінг-роли з овочами - популярний вуличний перекус та ресторанна закуска у країнах Азії. Ці маленькі конвертики, заповнені хрусткими овочами з ароматним соусом - ідеальна страва для весни та літа. Коли з’являється свіжа зелень та овочі, саме час спробувати нові вітамінні страви. Зробіть спрінг-роли ще кориснішими! Замість рисового паперу використовуйте свіжі листочки савойської капусти. Додайте приправу для більш насиченого овочевого смаку та трохи м’яти для літньої свіжості.