Інгредієнти:
- куряче філе – 2 шт.;
- макарони – 300 г;
- цибуля – 1 шт;
- майонез – 50 г;
- кетчуп – 50 г;
- сир твердий – 100 г;
- помідори чері – 6 шт.
Готуємо макарони з куркою
- Ріпчасту цибулю дрібно шинкуємо та відправляємо підсмажитись разом з олією до золотистого кольору.
- Куряче філе нарізаємо кубиками і додаємо смажитись до цибулі.
- Паралельно, поки смажиться філе, відварюємо макарони. Ми обрали спіральки, або фузіллі, ви обирайте свої улюблені.
- Коли філе добре обсмажиться, зазвичай на це потрібно не більше 10 хвилин, додайте йому смаку за допомогою – порції майонезу і кетчупу. Добре вимішайте отриманий соус та додайте до нього нарізані навпіл помідорки чері і натертий сир. Потримайте його на вогні 1-2 хвилини, щоб сир гарно розплавився та соус мав однорідну консистенцію.
- Додаємо до соусу відварені макарони, вимішуємо, щоб кожна макаронинка була у соусі, знімаємо з вогню, та подаємо до столу гарячими.
- Макарони зверху можете прикрасити вашою улюбленою зеленю а бо тертим сиром. Смачного.