Рецепти

Паста з куркою

pasta
prev
next
pasta

Інгредієнти:

  • куряче філе – 2 шт.;
  • макарони – 300 г;
  • цибуля – 1 шт;
  • майонез – 50 г;
  • кетчуп – 50 г;
  • сир твердий – 100 г;
  • помідори чері – 6 шт.

Готуємо макарони з куркою

  1. Ріпчасту цибулю дрібно шинкуємо та відправляємо підсмажитись разом з олією до золотистого кольору.
  2. Куряче філе нарізаємо кубиками і додаємо смажитись до цибулі.
  3. Паралельно, поки смажиться філе, відварюємо макарони. Ми обрали спіральки, або фузіллі, ви обирайте свої улюблені.
  4. Коли філе добре обсмажиться, зазвичай на це потрібно не більше 10 хвилин, додайте йому смаку за допомогою – порції майонезу і кетчупу. Добре вимішайте отриманий соус та додайте до нього нарізані навпіл помідорки чері і натертий сир. Потримайте його на вогні 1-2 хвилини, щоб сир гарно розплавився та соус мав однорідну консистенцію.
  5. Додаємо до соусу відварені макарони, вимішуємо, щоб кожна макаронинка була у соусі, знімаємо з вогню, та подаємо до столу гарячими.
  6. Макарони зверху можете прикрасити вашою улюбленою зеленю а бо тертим сиром. Смачного.
Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися