Рецепти

Прес-картопля

press-kartoplya
prev
next
press-kartoplya

Інгредієнти:

  • картопля середнього розміру – 6 шт.;
  • майонез Торчин® «Домашній» - 50 г;
  • гірчиця Торчин® «Діжонська» - 50 г;
  • зелень для подачі.

Покрокове приготування прес-картоплі

  1. Картоплю необхідно гарно вимити і, не очищуючи, відварити у підсоленій воді до повної готовності.
  2. Поки картопля вариться, готуємо соус, яким зверху змастимо картопельки. Соус додасть хрумкості та смаку. Для цього зміщуємо у тарілці майонез із діжонською гірчицею.
  3. Як картопля буде готова, зливаємо воду, а гарячу картоплю розкладаємо на деко, попередньо застеливши його пергаментом.
  4. За допомогою стакану, або іншого зручного вам предмету, необхідно розчавити картоплю, щоб вона стала пласкою. Зверху кожну картоплину змащуємо нашим майонезно-гірчичним соусом.
  5. Розчавлені картоплини ставимо у духовку розігріту до 200 °C на 20 хвилин. Час перебування картоплі ви можете змінювати в залежності від того, наскільки хрусткою ви бажаєте її отримати. Чим довше – тим хрусткіше. Але не перетримайте, щоб не згоріла і не перетворилась на сухарик.
  6. Запечену картоплю зверху посипаємо зеленню – і подаємо гарячою до столу.
Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися