Інгредієнти:
- картопля середнього розміру – 6 шт.;
- майонез Торчин® «Домашній» - 50 г;
- гірчиця Торчин® «Діжонська» - 50 г;
- зелень для подачі.
Покрокове приготування прес-картоплі
- Картоплю необхідно гарно вимити і, не очищуючи, відварити у підсоленій воді до повної готовності.
- Поки картопля вариться, готуємо соус, яким зверху змастимо картопельки. Соус додасть хрумкості та смаку. Для цього зміщуємо у тарілці майонез із діжонською гірчицею.
- Як картопля буде готова, зливаємо воду, а гарячу картоплю розкладаємо на деко, попередньо застеливши його пергаментом.
- За допомогою стакану, або іншого зручного вам предмету, необхідно розчавити картоплю, щоб вона стала пласкою. Зверху кожну картоплину змащуємо нашим майонезно-гірчичним соусом.
- Розчавлені картоплини ставимо у духовку розігріту до 200 °C на 20 хвилин. Час перебування картоплі ви можете змінювати в залежності від того, наскільки хрусткою ви бажаєте її отримати. Чим довше – тим хрусткіше. Але не перетримайте, щоб не згоріла і не перетворилась на сухарик.
- Запечену картоплю зверху посипаємо зеленню – і подаємо гарячою до столу.