Рецепти

Риба на овочевій подушці

Риба на овочевій подушці
Риба на овочевій подушці
Риба на овочевій подушці
Риба на овочевій подушці
Риба на овочевій подушці
Риба на овочевій подушці
Риба на овочевій подушці
prev
next
Риба на овочевій подушці

Інгредієнти:

  • Олія – 3 ст.л.

  • Часник – 1 зубчик

  • Гірчиця – 2 ст.л.

  • Приправа 10 Овочів ® від Торчин ® - 1 ч.л.

  • Маслини без кісточок – 6 шт

  • Філе білої риби – 300 г

  • Помідори черрі – 6 шт

  • Зелена стручкова квасоля – 80 г

  • Цибуля – ¼ головки

  1. Розігрійте духовку до 120 градусів.
  2. У мисці змішайте масло, подрібнений часник, дрібно нарізані маслини, приправу 10 Овочів ® від Торчин ®, гірчицю.
  3. Візьміть 2 листи фольги на кожен викладіть по половині зеленої квасолі, попередньо зрізавши кінчики, і розрізані навпіл черрі.
  4. На овочі зверху покладіть по шматку риби і збризніть приготовленою заправкою. Зверху викладіть нарізану тонкими кільцями цибулю.
  5. Щільно загорніть фольгу і покладіть на деко. Відправляйте у духовку.
  6. Акуратно відкрийте фольгу і перекладіть рибу та овочі на тарілки. Смачного!

Риба на овочевій подушці — вишукана страва середземноморської кухні. Чорні оливки, соковиті помідори чері та зелена стручкова квасоля надають страві яскравих барв, тонкого смаку та аромату. Гірчиця і приправа Торчин® «10 овочів» роблять філе риби більш ніжним, запашним і духмяним. Запікайте рибу у духовці — це збереже максимум поживних речовин і вітамінів. Рецепт сподобається тим, хто слідкує за фігурою та веде здоровий спосіб життя.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися