Інгредієнти:
Олія – 3 ст.л.
Часник – 1 зубчик
Гірчиця – 2 ст.л.
Приправа 10 Овочів ® від Торчин ® - 1 ч.л.
Маслини без кісточок – 6 шт
Філе білої риби – 300 г
Помідори черрі – 6 шт
Зелена стручкова квасоля – 80 г
Цибуля – ¼ головки
- Розігрійте духовку до 120 градусів.
- У мисці змішайте масло, подрібнений часник, дрібно нарізані маслини, приправу 10 Овочів ® від Торчин ®, гірчицю.
- Візьміть 2 листи фольги на кожен викладіть по половині зеленої квасолі, попередньо зрізавши кінчики, і розрізані навпіл черрі.
- На овочі зверху покладіть по шматку риби і збризніть приготовленою заправкою. Зверху викладіть нарізану тонкими кільцями цибулю.
- Щільно загорніть фольгу і покладіть на деко. Відправляйте у духовку.
- Акуратно відкрийте фольгу і перекладіть рибу та овочі на тарілки. Смачного!
Риба на овочевій подушці — вишукана страва середземноморської кухні. Чорні оливки, соковиті помідори чері та зелена стручкова квасоля надають страві яскравих барв, тонкого смаку та аромату. Гірчиця і приправа Торчин® «10 овочів» роблять філе риби більш ніжним, запашним і духмяним. Запікайте рибу у духовці — це збереже максимум поживних речовин і вітамінів. Рецепт сподобається тим, хто слідкує за фігурою та веде здоровий спосіб життя.