Інгредієнти:
- редис — 100 г;
- огірок — 200 г;
- яйце куряче — 4 шт.;
- зелена цибуля — 100 г;
- майонез Торчин® “Делікатесний” — 100 г;
- соєвий соус Торчин® “Класичний” — 50 г;
- гірчиця Торчин® “Американська” — 1 ст.л.;
- кріп — 60 г;
- часник — 20 г (3 зубчики).
Пропонуємо вам простий рецепт салату з редисом та яйцем, коли хочеться чогось смачного, нашвидку і по-літньому свіжого. Це майонезний салат, який завдяки цікавому дресінгу, виходить за рамки класичного майонезного.
Основні інгредієнти — редька, огірок і яйце. Велика кількість дрібно нарізаного кропу із зеленою цибулею дають цьому салату свіжої ноти та ефекту “щойно з городу”. Але головний елемент тут — соус для заправки, який готується на основі майонезу, гірчиці Торчин® “Американська” та соєвого соусу. Фінальний акорд — ноти часнику.
Смачно дуже, розходиться по тарілкам за лічені хвилини.
Готуємо салат з редисом і яйцем
- Підготуйте всі інгредієнти для салату. Промийте редис, огірок, зелену цибулю і кріп. Просушіть.
- Огірки нарізати шматочками великого розміру.
- Редис почистити та розрізати на четвертинки.
- Яйця відварити 12 хвилин у підсоленій воді. Остудити, почистити і також розрізати на четвертинки.
- Зелену цибулю нарізати відносно дрібно.
- Кріп максимально дрібнимо ножем — нарізати і зверху ще раз пройтися ножем.
- В ємність для салату кладемо нарізані інгредієнти. Трохи подрібненого кропу лишаємо для заправки.
- Готуємо соус для заправки. В окрему ємність видавлюємо майонез Торчин® “Делікатесний”. Додаємо соєвий соус Торчин® “Класичний” і гірчицю Торчин® “Американська”. Змішуємо.
- Два-три зубчики часнику очищуємо та пропускаємо через прес для часнику (у разі відсутності можна натерти на тертці). Додаємо до соусу.br />
- Також всипати в піалу з заправкою трохи дрібно нарізаного кропу. Змішуємо виделкою до однорідної консистенції.
- Заправляємо салат з редисом і яйцем приготованим соусом.
Нижче можете подивіться відео-рецепт по приготуванню салату з редису.
Подавати порційно, можна прикрасити зверху гілочкою кропу. Салат з редисом стане відмінним доповненням до основної страви.
Секрети приготування салату з редисом і яйцем
Ми запропонували вам базовий рецепт салату з редисом. Ви можете видозмінювати його, додаючи деякі інгредієнти згідно власних уподобань.
Наприклад, існують варіації з додаванням твердого сиру. Обирайте сорт, який вам до вподоби, для рецепту потрібен якийсь на зразок Гауда, Емменталь тощо. Натріть його на крупній тертці та додайте до салату.
Можна гратися з зеленню. Наприклад, доватати мікс дрібно нарізаних кропу та петрушки.
Зелену цибулю можна замінити на фіолетову. Почистіть її, наріжте напівкільцями та помніть їх трохи руками перед додаванням до салату.