Рецепти

Салат з редисом та яйцем

salat-redys
salat-redys
salat-redys
salat-redys
prev
next
salat-redys

Інгредієнти:

  • редис — 100 г;
  • огірок — 200 г;
  • яйце куряче — 4 шт.;
  • зелена цибуля — 100 г;
  • майонез Торчин® “Делікатесний” — 100 г;
  • соєвий соус Торчин® “Класичний” — 50 г;
  • гірчиця Торчин® “Американська” — 1 ст.л.;
  • кріп — 60 г;
  • часник — 20 г (3 зубчики).

Пропонуємо вам простий рецепт салату з редисом та яйцем, коли хочеться чогось смачного, нашвидку і по-літньому свіжого. Це майонезний салат, який завдяки цікавому дресінгу, виходить за рамки класичного майонезного.

Основні інгредієнти — редька, огірок і яйце. Велика кількість дрібно нарізаного кропу із зеленою цибулею дають цьому салату свіжої ноти та ефекту “щойно з городу”. Але головний елемент тут — соус для заправки, який готується на основі майонезу, гірчиці Торчин® “Американська” та соєвого соусу. Фінальний акорд — ноти часнику.

Смачно дуже, розходиться по тарілкам за лічені хвилини.

Готуємо салат з редисом і яйцем

  1. Підготуйте всі інгредієнти для салату. Промийте редис, огірок, зелену цибулю і кріп. Просушіть.

     

    Salat_Redys

     

  2. Огірки нарізати шматочками великого розміру.
  3. Редис почистити та розрізати на четвертинки.
  4. Яйця відварити 12 хвилин у підсоленій воді. Остудити, почистити і також розрізати на четвертинки.
  5. Зелену цибулю нарізати відносно дрібно.
  6. Кріп максимально дрібнимо ножем — нарізати і зверху ще раз пройтися ножем.
  7. В ємність для салату кладемо нарізані інгредієнти. Трохи подрібненого кропу лишаємо для заправки.

     

    Salat_Redys

     

  8. Готуємо соус для заправки. В окрему ємність видавлюємо майонез Торчин® “Делікатесний”. Додаємо соєвий соус Торчин® “Класичний” і гірчицю Торчин® “Американська”. Змішуємо.
  9. Два-три зубчики часнику очищуємо та пропускаємо через прес для часнику (у разі відсутності можна натерти на тертці). Додаємо до соусу.br />
     

    Salat_Redys

     

  10. Також всипати в піалу з заправкою трохи дрібно нарізаного кропу. Змішуємо виделкою до однорідної консистенції.
  11. Заправляємо салат з редисом і яйцем приготованим соусом.

Нижче можете подивіться відео-рецепт по приготуванню салату з редису.

Подавати порційно, можна прикрасити зверху гілочкою кропу. Салат з редисом стане відмінним доповненням до основної страви.

Секрети приготування салату з редисом і яйцем

Ми запропонували вам базовий рецепт салату з редисом. Ви можете видозмінювати його, додаючи деякі інгредієнти згідно власних уподобань.

Наприклад, існують варіації з додаванням твердого сиру. Обирайте сорт, який вам до вподоби, для рецепту потрібен якийсь на зразок Гауда, Емменталь тощо. Натріть його на крупній тертці та додайте до салату.

Можна гратися з зеленню. Наприклад, доватати мікс дрібно нарізаних кропу та петрушки.

Зелену цибулю можна замінити на фіолетову. Почистіть її, наріжте напівкільцями та помніть їх трохи руками перед додаванням до салату.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися