Рецепти

Борщ з галушками і реберцями

Борщ з галушками і реберцями
120 хв
8

Інгредієнти:

  • свині реберця 500 г
  • ріпчаста цибуля
  • лавровий лист
  • духмяний перець
  • 4 ст. л. борошна
  • 1 яйце
  • сіль
  • 1 упаковку Заправки для борща с болгарським перцем Торчин®
  • картопля
  1. Обсмажуйте реберця на середньому вогні 5-7 хв
  2. До бульйону, приготованому на цибулі, лавровому листі та духмяному перцю, додайте реберця та продовжуйте варити на невеликому вогні близько 1 години
  3. Приготуйте тісто для галушок: змішайте 4 ст. л борошна, 1 яйце і сіль до утворення в’язкої консистенції. Варити їх необхідно 3 хвилини
  4. До реберець додайте нарізану капусту і варіть 5 хв. Після чого додайте нарізану кубиками картоплю та 1 упаковку Заправки для борщу з болгарським перцем Торчин®. Варіть ще 10 хв.
  5. Подавайте готовий борщ з галушками. Смачного!

Борщ – візитівка української кулінарії. Існує безліч рецептів цієї страви, кожний чимось особливий, неповторний та унікальний. Із Заправкою від Торчин® ви можете приготувати кожен з них, тішачи своїх близьких різноманіттям перших страв. Адже вона містить усі необхідні інгредієнти, з якими і можна експериментувати.