Рецепти

Соте

соте
prev
next
соте

Інгредієнти:

  • Філе яловичини (свинини) – 600г
  • Суміш спецій Торчин® «Таємниця смаку для м’яса» - 4 ст.л
  • Баклажан – 50 г
  • Перець болгарський – 50 г
  • Морква – 50 г
  • Яєчний білок – 1 шт
  • Соєвий соус Торчин® – 7 ст.л
  • Томатний сік – 200г
  • Крохмаль – 4 ст.л
  • Олія соняшникова – 3 ст.л
  1. М’ясо та овочі наріжте кубиками.

  2. Для маринаду змішайте соєвий соус та 2 ст.л приправи Торчин® «Таємниця смаку для м’яса».

  3. Замаринуйте м’ясо та залиште в холодильнику на 30 хв.

  4. До м’яса додайте крохмаль та білок, перемішайте та обсмажте м’ясо на соняшниковій олії до хрусткої скоринки.

  5. Після появи скоринки на м’ясі додайте ще 2 ст.л приправи Торчин® «Таємниця смаку® для м’яса», томатний сік, накрийте кришкою та тушкуйте ще 20 хв.

  6. Смачного!

Соте – страва, котра підкорила гурманів багатством смаків та ароматів. Особливість – у технології приготування та особливому складі спецій та прянощів. Спробуйте приготувати соте за нашим рецептом з приправою Торчин® «Таємниця смаку». Духмяні трави нададуть страві насиченого смаку, а часник – додасть легкої гострої нотки. Пікантний маринад вдало підкреслить усю смакову композицію. Тепер ви знаєте, як приготувати соте справді смачно.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися