
Інгредієнти:
- Філе яловичини (свинини) – 600г
- Суміш спецій Торчин® «Таємниця смаку для м’яса» - 4 ст.л
- Баклажан – 50 г
- Перець болгарський – 50 г
- Морква – 50 г
- Яєчний білок – 1 шт
- Соєвий соус Торчин® – 7 ст.л
- Томатний сік – 200г
- Крохмаль – 4 ст.л
- Олія соняшникова – 3 ст.л
М’ясо та овочі наріжте кубиками.
Для маринаду змішайте соєвий соус та 2 ст.л приправи Торчин® «Таємниця смаку для м’яса».
Замаринуйте м’ясо та залиште в холодильнику на 30 хв.
До м’яса додайте крохмаль та білок, перемішайте та обсмажте м’ясо на соняшниковій олії до хрусткої скоринки.
Після появи скоринки на м’ясі додайте ще 2 ст.л приправи Торчин® «Таємниця смаку® для м’яса», томатний сік, накрийте кришкою та тушкуйте ще 20 хв.
Смачного!
Соте – страва, котра підкорила гурманів багатством смаків та ароматів. Особливість – у технології приготування та особливому складі спецій та прянощів. Спробуйте приготувати соте за нашим рецептом з приправою Торчин® «Таємниця смаку». Духмяні трави нададуть страві насиченого смаку, а часник – додасть легкої гострої нотки. Пікантний маринад вдало підкреслить усю смакову композицію. Тепер ви знаєте, як приготувати соте справді смачно.