Рецепти

Соте від Торчин®

соте
prev
next
соте

Інгредієнти:

  • філе яловичини (свинини) – 600 г;
  • суміш спецій Торчин® «10 овочів» - 4 ст.л;
  • баклажан – 50 г;
  • перець болгарський – 50 г;
  • морква – 50 г;
  • яєчний білок – 1 шт;
  • соєвий соус від Торчин® – 7 ст.л;
  • томатний сік – 200г;
  • крохмаль – 4 ст.л;
  • олія соняшникова – 3 ст.л.

Соте – страва, котра підкорила гурманів багатством смаків та ароматів. ЇЇ особливість – у технології приготування та особливому складі спецій та прянощів. Спробуйте приготувати соте за нашим рецептом з приправою Торчин® «10 овочів». Духмяні трави нададуть страві насиченого смаку, а часник – додасть легкої гострої нотки. Пікантний маринад вдало підкреслить усю смакову композицію.

Етапи приготування страви

  1. М’ясо та овочі наріжте кубиками.
  2. Для маринаду змішайте соєвий соус та 2 ст.л приправи Торчин® «10 овочів».
  3. Залийте м’ясо маринадом та залиште в холодильнику на 30 хв.
  4. Згодом, до м’яса додайте крохмаль та білок, перемішайте та обсмажте м’ясо на соняшниковій олії до хрусткої скоринки.
  5. Після появи скоринки на м’ясі додайте ще 2 ст.л приправи Торчин® «10 овочів», томатний сік, накрийте кришкою та тушкуйте ще 20 хв.

Смачного!

Варіанти приготування страви

Соте популярний у багатьох країн світу та використовується для приготування овочів, м'яса, риби, морепродуктів та інших інгредієнтів. Ми підібрали для вас декілька нестандартних варіацій приготування соте:

  1. Соте з морепродуктів з кокосовим молоком: Обсмажуйте морепродукти, такі як креветки, кальмари або мідії, з овочами (наприклад, паприкою, цибулею та морквою), а потім додайте кокосове молоко та азіатські спеції. Подавайте з рисом чи локшиною.
  2. Соте з картоплею та копченими ковбасками: Приготуйте картоплю та цибулю на сковороді, потім додайте нарізані копчені ковбаски і тушкуйте до готовності. Підсоліть і поперчіть до смаку.
  3. Соте з грибів з білим вином: Обсмажуйте різноманітні гриби із цибулею на сковороді, додайте біле вино та варіть до вивітрювання алкоголю. Подавайте з карамелізованою цибулею та тостами.
Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися