Інгредієнти:
- філе яловичини (свинини) – 600 г;
- суміш спецій Торчин® «Таємниця смаку для м’яса» - 4 ст.л.;
- баклажан – 50 г;
- перець болгарський – 50 г;
- морква – 50 г;
- яєчний білок – 1 шт.;
- соєвий соус від Торчин® – 7 ст. л.;
- томатний сік – 200г;
- крохмаль – 4 ст. л.;
- олія соняшникова – 3 ст. л.;
Соте – це легка французська страва, основою якої є різноманітні овочі. Особливо популярна вона влітку. Хоча соте частіше готують тільки з різноманітних сезонних овочей, інколи додають м’ясо. Спробуйте приготувати соте за нашим рецептом з приправою Торчин® «Таємниця смаку для м’яса». Суміш спецій надасть страві насиченого смаку, а часник – легкої гострої нотки.
- М’ясо та овочі наріжте кубиками.
- Для маринаду змішайте соєвий соус та суміш спецій Торчин® «Таємниця смаку для м’яса».
- Залийте м’ясо маринадом та залиште в холодильнику на 30 хв.
- Потім до м’яса додайте крохмаль та білок - перемішайте та обсмажте м’ясо на соняшниковій олії до хрумкої скоринки.
- Додайте овочі – пасеруйте все разом.
- Приправте сумішшю спецій Торчин® «Таємниця смаку для м’яса», влийте томатний сік, накрийте кришкою та тушкуйте ще 20 хв.
Смачного!
Варіанти приготування страви
Варіантів приготування соте безліч. Ми підібрали для вас декілька нестандартних варіацій:
- Соте із морепродуктів з кокосовим молоком:
Обсмажте морепродукти, такі як креветки, кальмари або мідії, з овочами (наприклад, цибулею та помідорами), потім додайте кокосове молоко та азіатські спеції. Подавайте з рисом чи локшиною.
- Соте з картоплею та копченими ковбасками:
Приготуйте картоплю та цибулю на пательні, потім додайте нарізані копчені ковбаски і тушкуйте до готовності. Посоліть і поперчіть за смаком.
- Соте із грибів з білим вином:
Обсмажте різноманітні гриби з цибулею на пательні, додайте біле вино та продовжуйте готувати, поки не випарується алкоголь. Подавайте на тостах.