Інгредієнти:
- Картопля – 3 шт.
- Морква – 2 шт.
- Куряче яйце – 3 шт.
- Зелена цибуля – 50 г
- Маринований огірок – 2 шт.
- Селера – 30 г
- Яблуко зелене – 1 шт.
- Варена телятина – 200 г
- Зелений консервований горошок – 50 г
- Сметана – 200 мл
- Гірчиця – 2 ст. л.
- Універсальна приправа Торчин® «10 Овочів» – 1 ч. л.
- Перепелине яйце – 1 шт.
- Відваріть картоплю, моркву, яйця, телятину та всі інгредієнти наріжте кубиками.
- Ретельно перемішайте всі інгредієнти у глибокій мисці і туди ж покладіть нарізані зелену цибулю, мариновані огірки та селеру.
- Для особливої нотки додайте нарізані кубиками яблука.
- Всипте горошок.
- Для більш ніжного смаку салату робимо особливу заправку: змішуємо сметану з гірчицею і додаємо 1 ч. л. овочевої приправи Торчин® «10 Овочів», яка додасть смаку пікантності.
- Ретельно перемішуємо інгредієнти та додаємо заправку до салату.
- Час дивувати!
Олів'є – ось символ традиційності у кулінарії, який, здавалося б, не схильний ні до якої креативності та натхнення. Але не тут і не зараз! Ми кидаємо виклик традиційності та пропонуємо абсолютно незвичайний і новий рецепт цього салату, який завоює вам славу креативного та неординарного кулінара. Отже – уперед!