Рецепти

Олів'є зі сметаною

Супер олів'є
Супер олів'є
Супер олів'є
Супер олів'є
Супер олів'є
prev
next
Супер олів'є
35 хв
4

Інгредієнти:

  • Картопля – 3 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Куряче яйце – 3 шт.
  • Зелена цибуля – 50 г
  • Маринований огірок – 2 шт.
  • Селера – 30 г
  • Яблуко зелене – 1 шт.
  • Варена телятина – 200 г
  • Зелений консервований горошок – 50 г
  • Сметана – 200 мл
  • Гірчиця – 2 ст. л.
  • Універсальна приправа Торчин® «10 Овочів» – 1 ч. л.
  • Перепелине яйце – 1 шт.
  1. Відваріть картоплю, моркву, яйця, телятину та всі інгредієнти наріжте кубиками.
  2. Ретельно перемішайте всі інгредієнти у глибокій мисці і туди ж покладіть нарізані зелену цибулю, мариновані огірки та селеру.
  3. Для особливої нотки додайте нарізані кубиками яблука.
  4. Всипте горошок.
  5. Для більш ніжного смаку салату робимо особливу заправку: змішуємо сметану з гірчицею і додаємо 1 ч. л. овочевої приправи Торчин® «10 Овочів», яка додасть смаку пікантності.
  6. Ретельно перемішуємо інгредієнти та додаємо заправку до салату.
  7. Час дивувати!

Олів'є – ось символ традиційності у кулінарії, який, здавалося б, не схильний ні до якої креативності та натхнення. Але не тут і не зараз! Ми кидаємо виклик традиційності та пропонуємо абсолютно незвичайний і новий рецепт цього салату, який завоює вам славу креативного та неординарного кулінара. Отже – уперед!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися