Рецепти

Запечена свинина в рукаві

svinina_v_rukave
prev
next
svinina_v_rukave

Інгредієнти: 

  • свинина – 600-800 г;
  • картопля – 4 шт.;
  • морква – 4 шт.;
  • цибуля – 1 шт.;
  • часник – 4-5 зубчиків;
  • олія або вершкове масло – 100 г;
  • приправа Торчин® «10 овочів» – 2 ч. л.

Запечена свинина в рукаві – це ідеальний варіант для святкового столу. Ця страва не тільки смачна, але й дуже проста у приготуванні, до того ж ви відразу отримаєте повноцінну основну страву: м’ясо з гарніром. А приправа Торчин® «10 овочів» збагатить смак і додасть запашного аромату.

 

Етапи приготування запеченої свинини в рукаві

  1. Нашпигуйте свинину зубчиками часнику.
  2. Підготуйте овочі: наріжте картоплю, моркву та цибулю середніми кубиками.
  3. Змішайте олію або вершкове масло з приправою Торчин® «10 овочів».
  4. Змастіть свинину та овочі утвореною сумішшю – покладіть у рукав для запікання, ретельно його закрийте і зробіть невеликі отвори для виходу пари.
  5. Покладіть рукав з м'ясом та овочами на деко і запікайте у духовці протягом 1 години за температури 180 градусів на режимі з конвекцією (час може змінюватись залежно від величини шматка м'яса, тому рекомендуємо перевіряти готовність за допомогою м'ясного термометра). 
  6. За 15 хвилин до кінця приготування, розріжте рукав і рясно поливайте м’ясо утвореним соком.
  7. Дістаньте запечену свинину з овочами з духовки та дайте 10-15 хвилин відпочити, щоб м’ясо було ніжним та соковитим.

Перекладіть запечену свинину на окрему тарілку, навколо розкладіть овочі та подавайте з салатами на свій смак. Смачного!

Секрети приготування запеченої свинини в рукаві

Існує безліч рецептів запеченої свинини, але головний секрет у виборі правильної частини свинини та її приготуванні, щоб м’ясо вийшло ніжним та соковитим. Ми зібрали для вас деякі поради:

  • Обирайте для запікання свинячий ошийок, або лопатку – ця частина свинини буде ніжною і соковитою.
  • Замаринуйте м’ясо заздалегідь – так воно вбере спеції та приправи та буде ще смачнішим і ароматнішим.
  • Свинина чудово поєднується з яблуками – сміливо додавайте їх під час приготування замість овочів.
  • Для маринаду свинини скористайтеся готовими соусами та приправами від Торчин® і результат вас приємно здивує.

Імпровізуйте з різними маринадами та додавайте свої улюблені овочі та запечена свинина в рукаві буде кожного разу смакувати по-іншому, але з Торчин® однаково неперевершено!

 

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися