Рецепти

Свинина запечена в рукаві

svinina_v_rukave
prev
next
svinina_v_rukave

Інгредієнти: 

  • свинина - 600-800 г;
  • картопля - 4 шт.;
  • морква - 4 шт.;
  • цибуля - 1 шт.;
  • часник - 4-5 зубчиків;
  • олія або вершкове масло - 100 г;
  • приправа Торчин "10 овочів" - 2 ч.л.

Шукаєте легкий, смачний та святковий рецепт? Ми маємо щось для вас! Запечена свинина з овочами в рукаві для запікання - це ідеальний варіант для святкового столу. Ця страва не тільки смачна, але й дуже проста у приготуванні. Інколи святкові страви вимагають багато часу та зусиль, але цей рецепт потребує мінімум вашого часу і при цьому у фіналі дарує максимум смаку.

  1. Помийте свинину під холодною водою і обсушіть її паперовим рушником. Нашпигуйте свинину зубчиками часнику.
  2. Підготуйте овочі: наріжте картоплю, моркву та цибулю на середні шматочки.
  3. Змішайте олію або вершкове масло з приправою Торчин "10 овочів".
  4. Покладіть свинину, нарізані овочі в рукав для запікання та змастіть їх олію з приправою.
  5. Зав'яжіть рукав на кінцях і зробіть невеликі отвори для випаровування.
  6. Розігрійте духовку до температури 180 градусів. Покладіть рукав з м'ясом та овочами на противень і випікайте протягом 1 години (час може змінюватись в залежності від величини шматка м'яса, тому рекомендується перевіряти готовність за допомогою м'ясного термометра). Періодично змащуйте м'ясо та овочі соком, який утворюється.
  7. Після закінчення запікання, розріжте рукав і допікайте ще кілька хвилин, щоб утворилась золотиста корочка.
  8. Перекладіть запечену свинину з овочами на окрему тарілку і подавайте гарячою.

Цей смачний рецепт запеченої свинини з овочами в рукаві для запікання стане чудовим додатком до вашого святкового столу. Соковите м'ясо разом зі смаженими овочами створюють неперевершений смаковий дует. Приправа Торчин "10 овочів" додасть аромату та насиченості цій страві. Подавайте запечену свинину з овочами як головну страву на святковий обід або вечерю. Смачного!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися