Інгредієнти:
- свинина – 600-800 г;
- картопля – 4 шт.;
- морква – 4 шт.;
- цибуля – 1 шт.;
- часник – 4-5 зубчиків;
- олія або вершкове масло – 100 г;
- приправа Торчин® «10 овочів» – 2 ч. л.
Запечена свинина в рукаві – це ідеальний варіант для святкового столу. Ця страва не тільки смачна, але й дуже проста у приготуванні, до того ж ви відразу отримаєте повноцінну основну страву: м’ясо з гарніром. А приправа Торчин® «10 овочів» збагатить смак і додасть запашного аромату.
Етапи приготування запеченої свинини в рукаві
- Нашпигуйте свинину зубчиками часнику.
- Підготуйте овочі: наріжте картоплю, моркву та цибулю середніми кубиками.
- Змішайте олію або вершкове масло з приправою Торчин® «10 овочів».
- Змастіть свинину та овочі утвореною сумішшю – покладіть у рукав для запікання, ретельно його закрийте і зробіть невеликі отвори для виходу пари.
- Покладіть рукав з м'ясом та овочами на деко і запікайте у духовці протягом 1 години за температури 180 градусів на режимі з конвекцією (час може змінюватись залежно від величини шматка м'яса, тому рекомендуємо перевіряти готовність за допомогою м'ясного термометра).
- За 15 хвилин до кінця приготування, розріжте рукав і рясно поливайте м’ясо утвореним соком.
- Дістаньте запечену свинину з овочами з духовки та дайте 10-15 хвилин відпочити, щоб м’ясо було ніжним та соковитим.
Перекладіть запечену свинину на окрему тарілку, навколо розкладіть овочі та подавайте з салатами на свій смак. Смачного!
Секрети приготування запеченої свинини в рукаві
Існує безліч рецептів запеченої свинини, але головний секрет у виборі правильної частини свинини та її приготуванні, щоб м’ясо вийшло ніжним та соковитим. Ми зібрали для вас деякі поради:
- Обирайте для запікання свинячий ошийок, або лопатку – ця частина свинини буде ніжною і соковитою.
- Замаринуйте м’ясо заздалегідь – так воно вбере спеції та приправи та буде ще смачнішим і ароматнішим.
- Свинина чудово поєднується з яблуками – сміливо додавайте їх під час приготування замість овочів.
- Для маринаду свинини скористайтеся готовими соусами та приправами від Торчин® і результат вас приємно здивує.
Імпровізуйте з різними маринадами та додавайте свої улюблені овочі та запечена свинина в рукаві буде кожного разу смакувати по-іншому, але з Торчин® однаково неперевершено!