Інгредієнти:
- Вода – 2,5 л
- Свинячі або яловичі реберця – 300 г
- Капуста – 200 г
- Картопля – 300 г
- Часник – 2 зубки
- Кріп свіжий
- Цибуля – 1 шт.
- Перець горошком
- Сіль
- Лавровий лист
- Хліб бородинський або пшеничний, житній (краще круглий) – 2 шт.
- Заправка для борщу Торчин® «Буряково-томатна»
- Зваріть м'ясний бульйон, додайте нашинковану капусту, а через 5 хв — картоплю.
- Коли картопля буде майже готова, додайте заправку для борщу Торчин® «Буряково-томатна».
- І останній штрих – трохи часничку та нарізана зелень.
- Проваріть 5-7 хв і дайте настоятися.
- Налийте готовий борщ у хліб і подавайте до столу!
Борщ – традиційна повсякденна страва майже у кожній родині. Аби внести нотки різноманітності, Торчин® вирішив поділитись цікавим рецептом українського борщу у хлібі. Адже це не тільки оригінальна подача страви, а також більш цікавий і незвичайний смак.