Рецепти

Український борщ у хлібі

Зваріть м'ясний бульйон, додайте нашинковану капусту, а через 5 хв — картоплю.
Коли картопля буде майже готова, додайте заправку для борщу Торчин® «Буряково-томатна».
І останній штрих – трохи часничку та нарізана зелень.
Проваріть 5-7 хв і дайте настоятися. Налийте готовий борщ у хліб і подавайте до столу!
Український борщ у хлібі
prev
next
Український борщ у хлібі
80 хв
5

Інгредієнти:

  • Вода – 2,5 л
  • Свинячі або яловичі реберця – 300 г
  • Капуста – 200 г
  • Картопля – 300 г
  • Часник – 2 зубки
  • Кріп свіжий
  • Цибуля – 1 шт.
  • Перець горошком
  • Сіль
  • Лавровий лист
  • Хліб бородинський або пшеничний, житній (краще круглий) – 2 шт.
  • Заправка для борщу Торчин® «Буряково-томатна»

 

  1. Зваріть м'ясний бульйон, додайте нашинковану капусту, а через 5 хв — картоплю.
  2. Коли картопля буде майже готова, додайте заправку для борщу Торчин® «Буряково-томатна».
  3. І останній штрих – трохи часничку та нарізана зелень.
  4. Проваріть 5-7 хв і дайте настоятися.
  5. Налийте готовий борщ у хліб і подавайте до столу!

 

Борщ – традиційна повсякденна страва майже у кожній родині. Аби внести нотки різноманітності, Торчин® вирішив поділитись цікавим рецептом українського борщу у хлібі. Адже це не тільки оригінальна подача страви, а також більш цікавий і незвичайний смак.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися