Рецепты

Салат «Цезарь»

Салат «Цезар»
20 мин
1

Ингредиенты:

  • Листя салату – 250 г
  • Бекон – 80 г
  • Куряче філе – 150 г
  • Яйця – 2 шт.
  • Помідори – 2 шт.
  • Сир твердий – 80 г
  • Сухарики з білого хліба – 50 г
  • Салатна заправка «Цезар» від Торчин® - 140 г
  1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
  2. Додайте на розігріту сковорідку куряче філе та смажте протягом 10 хвилин до золотистої скоринки. (5 хв. з одного боку та 5 хв. з іншого).
  3. Викладіть на тарілку мікс салатного листя (250 г), додайте нарізаний бекон (80 г) та обсмажене куряче філе (150 г).
  4. Відваріть яйця (2 шт.) та розріжте їх на дві частини.
  5. Помідори (2 шт.) наріжте скибками.
  6. Додайте натертий сир (80 г) та сухарики (50 г).
  7. Заправте салатною заправкою «Цезар» від Торчин® (140 г) додасть страві особливого смаку.
  8. Смачного