Рецепти

Борщ з Єгерськими ковбасками

borsh_egersky
prev
next
borsh_egersky

Інгредієнти:

  • Єгерські ковбаски – 4-5 шт.;
  • картопля – 4 шт.;
  • капуста 1\2 качана;
  • томатна заправка “Торчин” з болгарським перцем – 1 шт.;
  • вода – 2,5 л;
  • зелень за смаком.

Пропонуємо вам приготувати наваристий та ароматний борщ з ковбасками та томатною заправкою “Торчин” з болгарським перцем за нашим рецептом. Для тих, хто любить смачний борщ, його різноманітні варіації та швидкий процес приготування - присвячується цей рецепт.

Готуємо борщ з Єгерськими ковбасками

  1. Почнемо з того, що спочатку треба підготувати усі необхідні інгредієнти: нарізати кубиками картоплю, нашинкувати капусту та нарізати ковбаски кружальцями.
  2. Потім заливаємо 2,5 літри води в каструлю й доводимо до кипіння. І вже в окріп треба додати картоплю й варити її до готовності.
  3. До картоплі додати нашинковану капусту, нарізані ковбаски й варити 3-4 хвилини.
  4. Після додати томатну заправку “Торчин” з болгарським перцем до інших інгредієнтів, ретельно перемішати й варити ще 2 хвилини.

Вуаля, смачний та наваристий борщ з ковбасками готовий до подачі! За бажанням можете подавати борщ зі сметаною та прикрасити зеленню.

Також ми підготували для вас коротке відео приготування борщу з ковбасками, на якому гарно видно всі кроки, тож у вас точно вийде гарний борщ.

Борщ з ковбасками - особливості приготування

Борщ з ковбасками можна вважати осучасненням класичного рецепта борщу, хоча за деякими версіями такий борщ з домашньою ковбаскою вже давно готували на заході України.

До того ж ви можете обрати ковбаски на свій смак. Це можуть бути Єгерські копчені ковбаски, або ж варені, які перед тим як додати до борщу можна запекти чи підсмажити.

Завдяки додаванню ковбасок борщ набуває насичений смак, стає наваристим та більш поживним.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися