Інгредієнти:
- Єгерські ковбаски – 4-5 шт.;
- картопля – 4 шт.;
- капуста – 1/2 качана;
- заправка від Торчин® «Томатна з болгарським перцем» – 1 шт.;
- вода – 2,5 л;
- зелень – за смаком.
Український борщ можна готувати не тільки з усіх видів м’яса, а також з ковбасками. Торчин пропонує цікавий рецепт українського борщу з Єгерськими ковбасками, які нададуть страві копченого смаку та аромату, а овочевим смаком і запашним ароматом наситить заправка від Торчин® «Томатна з болгарським перцем», яка містить шматочки моркви, цибулі, соковитого болгарського перцю, густу томатну пасту й зелень. Спробуйте!
Рецепт українського борщу
- Наріжте невеликими кубиками картоплю, нашинкуйте тонко капусту.
- Ковбаски наріжте кружальцями.
- Налийте в каструлю 2,5 літри холодної води і доведіть до кипіння.
- Додайте картоплю – варіть до готовності.
- До картоплі додайте капусту, нарізані ковбаски – готуйте все разом 3-4 хвилини.
- В кінці заправте борщ заправкою від Торчин® «Томатна з болгарським перцем» – ретельно перемішайте й варіть ще 2 хвилини.
- Зніміть готовий український борщ з вогню, накрийте щільно кришкою і залиште настоятися, хоча б на 30 хвилин, щоб всі інгредієнти поєдналися між собою.
Смачний та наваристий український борщ з ковбасками готовий до подачі! А на наступний день він буде ще смачнішим. За бажанням до борщу можна додати сметану та додатково прикрасити зеленню. Смачного!
Також ми підготували для вас коротке відео приготування борщу з ковбасками, на якому гарно видно всі кроки, тож у вас точно вийде гарний борщ.
Український борщ з ковбасками – поради приготування
Рецепти українського борщу з ковбасками особливо популярні на заході України, де часто використовують для приготування домашню ковбаску.
Але також кожен може обрати ковбаски за смаком – це можуть бути Єгерські копчені ковбаски, або ж варені, які перед тим як додати до борщу можна запекти чи підсмажити.
Додавання готового м’ясного продукту значно скорочує час приготування борщу і насичує виразним смаком та ароматом, особливо у поєднанні з заправками від Торчин «Томатна з болгарським перцем» або «Буряково-томатна», які ще й нададуть борщу апетитного червоного кольору.
Імпровізуйте і знайдіть своє улюблене поєднання смаків!