Рецепти

Український борщ з ковбасками

borsh_egersky
prev
next
borsh_egersky
30 хв
4

Інгредієнти:

Український борщ можна готувати не тільки з усіх видів м’яса, а також з ковбасками. Торчин пропонує цікавий рецепт українського борщу з Єгерськими ковбасками, які нададуть страві копченого смаку та аромату, а овочевим смаком і запашним ароматом наситить заправка від Торчин® «Томатна з болгарським перцем», яка містить шматочки моркви, цибулі, соковитого болгарського перцю, густу томатну пасту й зелень. Спробуйте!
 

 

Рецепт українського борщу

  1. Наріжте невеликими кубиками картоплю, нашинкуйте тонко капусту.
  2. Ковбаски наріжте кружальцями.
  3. Налийте в каструлю 2,5 літри холодної води і доведіть до кипіння. 
  4. Додайте картоплю – варіть до готовності.
  5. До картоплі додайте капусту, нарізані ковбаски – готуйте все разом 3-4 хвилини.
  6. В кінці заправте борщ заправкою від Торчин® «Томатна з болгарським перцем» – ретельно перемішайте й варіть ще 2 хвилини.
  7. Зніміть готовий український борщ з вогню, накрийте щільно кришкою і залиште настоятися, хоча б на 30 хвилин, щоб всі інгредієнти поєдналися між собою.

Смачний та наваристий український борщ з ковбасками готовий до подачі! А на наступний день він буде ще смачнішим. За бажанням до борщу можна додати сметану та додатково прикрасити зеленню. Смачного!

Також ми підготували для вас коротке відео приготування борщу з ковбасками, на якому гарно видно всі кроки, тож у вас точно вийде гарний борщ.

Український борщ з ковбасками – поради приготування

Рецепти українського борщу з ковбасками особливо популярні на заході України, де часто використовують для приготування домашню ковбаску.

Але також кожен може обрати ковбаски за смаком – це можуть бути Єгерські копчені ковбаски, або ж варені, які перед тим як додати до борщу можна запекти чи підсмажити.

Додавання готового м’ясного продукту значно скорочує час приготування борщу і насичує виразним смаком та ароматом, особливо у поєднанні з заправками від Торчин «Томатна з болгарським перцем» або «Буряково-томатна», які ще й нададуть борщу апетитного червоного кольору.

Імпровізуйте і знайдіть своє улюблене поєднання смаків!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися