Інгредієнти:
- заправка від Торчин® «Буряково-томатна» – 1 шт.;
- картопля – 4 шт.;
- свинячі ребра – 210 г;
- капуста – 1/2 качана;
- вода – 2,5 л;
- зелень – за смаком.
Червоний борщ з ребрами – смачний, запашний й простий у приготуванні, особливо якщо додати заправку від Торчин® «Буряково-томатна». Вона все зробить за вас – томатна паста і натертий буряк нададуть борщу з ребрами насичений червоний колір, а морква, цибуля, зелень та спеції наситять овочевим смаком та запашним ароматом.
Етапи приготування:
- Свинячі ребра наріжте на шматочки.
- Картоплю поріжте середніми кубиками, капусту – тонко нашинкуйте.
- Покладіть у каструлю свині ребра, залийте 2,5 л холодної води – доведіть до кипіння. Ретельно зніміть піну.
- В киплячу воду всипте картоплю – варіть до готовності.
- Потім додайте капусту – проваріть 3-4 хвилини.
- В кінці заправте борщ заправкою від Торчин® «Буряково-томатна», ретельно перемішайте і готуйте ще 2 хвилини, щоб поєдналися всі інгредієнти між собою і борщ з ребрами набув насиченого червоного кольору.
Зніміть з вогню, накрийте щільно кришкою і залиште настоятися, хоча б на 30 хвилин.
Класичний, смачний та ароматний червоний борщ з ребрами готовий до подачі, а на наступний день він буде ще смачніший! За бажанням до борщу можна додати сметану та зелень. Смачного!
Секрети приготування борщу з ребрами
Погодьтесь, що борщ – це не просто страва української національної кухні, це наша велика легенда, адже борщ для українців – одна з головних страв, яку готують в кожній родині. Існує безліч рецептів борщу і кожна господиня має свій секрет.
Поділимось декількома порадами від українських господинь:
- Ребра можна запекти або обсмажити перед тим, як варити з них бульйон, – це додасть страві своєрідного аромату та смаку.
- Капусту до борщу слід додавати останньою, щоб вона залишилася хрумкою і не розварилася, а от картоплю краще обирати тих сортів, що розварюються.
- А щоб приготування борщу спростити і при цьому не втратити смак та колір, скористайтеся заправками від Торчин® «Томатна з болгарським перцем» або «Буряково-томатна». Кожна по-своєму зробить готову страву неперевершеною!
З Торчин® готувати легко!