Рецепти

Борщ з ребрами

borsh-rebra
borsh-rebra
borsh-rebra
borsh-rebra
prev
next
borsh-rebra
40 хв
4

Інгредієнти:

  • заправка від Торчин® «Буряково-томатна» – 1 шт.;
  • картопля – 4 шт.;
  • свинячі ребра – 210 г;
  • капуста – 1/2 качана;
  • вода – 2,5 л;
  • зелень – за смаком.

Червоний борщ з ребрами – смачний, запашний й простий у приготуванні, особливо якщо додати заправку від Торчин® «Буряково-томатна». Вона все зробить за вас – томатна паста і натертий буряк нададуть борщу з ребрами насичений червоний колір, а морква, цибуля, зелень та спеції наситять овочевим смаком та запашним ароматом. 
 

Етапи приготування:

  1. Свинячі ребра наріжте на шматочки.
  2. Картоплю поріжте середніми кубиками, капусту – тонко нашинкуйте.
  3. Покладіть у каструлю свині ребра, залийте 2,5 л холодної води – доведіть до кипіння. Ретельно зніміть піну.
     

    Borsh

  4. В киплячу воду всипте картоплю – варіть до готовності.
  5. Потім додайте капусту – проваріть 3-4 хвилини.
     

    Borsh

  6. В кінці заправте борщ заправкою від Торчин® «Буряково-томатна», ретельно перемішайте і готуйте ще 2 хвилини, щоб поєдналися всі інгредієнти між собою і борщ з ребрами набув насиченого червоного кольору.
     

    Borsh

  7. Зніміть з вогню, накрийте щільно кришкою і залиште настоятися, хоча б на 30 хвилин.

Класичний, смачний та ароматний червоний борщ з ребрами готовий до подачі, а на наступний день він буде ще смачніший! За бажанням до борщу можна додати сметану та зелень. Смачного!

Секрети приготування борщу з ребрами

Погодьтесь, що борщ – це не просто страва української національної кухні, це наша велика легенда, адже борщ для українців – одна з головних страв, яку готують в кожній родині. Існує безліч рецептів борщу і кожна господиня має свій секрет.

Поділимось декількома порадами від українських господинь:

  • Ребра можна запекти або обсмажити перед тим, як варити з них бульйон, – це додасть страві своєрідного аромату та смаку.
  • Капусту до борщу слід додавати останньою, щоб вона залишилася хрумкою і не розварилася, а от картоплю краще обирати тих сортів, що розварюються.
  • А щоб приготування борщу спростити і при цьому не втратити смак та колір, скористайтеся заправками від Торчин® «Томатна з болгарським перцем» або «Буряково-томатна». Кожна по-своєму зробить готову страву неперевершеною!

З Торчин® готувати легко!

 
Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися