Інгредієнти:
- 2,5 л води
- Свинячі або яловичі реберця - 300 г
- Квашена капуста - 300 г
- Картопля – 300 г
- Хрін консервований червоний - 30 г
- Кріп свіжий
- Цибуля – 1 шт.
- Перець горошок
- Сіль
- Лавровий лист
- Заправка для борщу Торчин® «Томатна з буряком»
- Зваріть м'ясний бульйон і залиште на повільному вогні на 1 годину, потім додайте картоплю.
- А через 10 хв. додайте квашену капусту.
- Коли овочі закиплять, додайте заправку для борщу, хрін і нарізану зелень. Проваріть ще 5-7 хв. і дайте настоятися.
- Подавати з хлібом і салом!
Всім відомий класичний рецепт борщу. А ось якщо свіжу капусту замінити квашеною і додати трохи хрону разом із заправкою Торчін®, то вийде ароматний і пікантний варіант традиційної страви. Крім цікавого смаку, це ще й велика кількість вітамінів в кожній порції. Так що скоріше давайте готувати!