Рецепти

Борщ із кетчупом

Борщ із кетчупом
Борщ із кетчупом
Борщ із кетчупом
Борщ із кетчупом
Борщ із кетчупом
Borsh_Ketchup
prev
next
Borsh_Ketchup
150 хв
5

Інгрідієнти:

  • вода – 1 л;
  • яловичина для бульйону – 100 г;
  • квасоля – 60 г;
  • картопля – 2 шт.;
  • морква – 1 шт.;
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.;
  • капуста – 200 г;
  • кетчуп Торчин® «Лагідний» – 1 упаковка;
  • сік лимона – 1 часточка;
  • соняшникова олія;
  • сіль, перець – за смаком.

Етапи приготування борщу з кетчупом

Ми пропонуємо приготувати вам борщ із кетчупом на м'ясному бульйоні з квасолею, але ви також можете приготувати за цим рецептом пісний борщ без м'яса, для цього пропускайте перший етап і відразу приступайте до другого.

Приготування борщу можна умовно розділити на три етапи: бульйон, зажарка та поєднання інгредієнтів.

  1. Варимо бульйон. У каструлю з водою, кладемо м'ясо та квасолю, і варимо на повільному вогні близько 2-х годин.
  2. Буряк нарізаємо соломкою і пасеруємо на сковороді з невеликою кількістю олії та додаванням соку лимона та цукру.nbsp;
     
    Борщ с заправкой Торчин
  3. Готуємо зажарку з цибулі та моркви. Для цього дрібно нарізаємо цибулю, моркву нарізаємо соломкою або натираємо на великій тертці і обсмажуємо все до золотистого кольору. Наприкінці обсмажування додаємо кетчуп. 
     
    Борщ с заправкой Торчин
  4. Готуємо овочі: картоплю очищаємо від шкірки і нарізаємо кубиками, капусту шаткуємо. Додаємо капусту та картоплю в бульйон.
  5. Коли капуста і картопля закиплять, додаємо пасерований буряк і зажарку з цибулі, моркви та кетчупу. Варимо борщ 15 хвилин. Борщ с заправкой Торчин
  6. Додаємо дрібно нарізану зелень, вимикаємо вогонь і залишаємо страву настоятися під кришкою кілька хвилин.

Подаємо борщ з ложкою холодної сметани, скибочками хліба або пампушками, салом та часником.

Чи можна приготувати борщ із кетчупу

Традиційно для борщу використовують томатну пасту, свіжі томати чи томатний сік. Тим не менш, борщ із кетчупу вийде у вас не тільки не гірше ніж з томатною пастою, а й за словами багатьох господарок, навіть смачніше. За знайденими відгуками ми бачимо, що деякі господині готують борщ тільки з кетчупом.

Ми рекомендуємо вам спробувати борщ із кетчупом, щоб зрозуміти, який варіант вам більше до смаку, цілком можливо, що борщ із кетчупом стане вашим фаворитом. Тому якщо ви плануєте приготувати борщ і при цьому у вас немає томатної пасти, але є кетчуп, не поспішайте до магазину, тому що кетчуп стане чудовою альтернативою. Смачного вам борщу та приємного апетиту.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися