Рецепти

Борщ з салом

borsh-salo
borsh-salo
borsh-salo
Borsh_salo
prev
next
Borsh_salo
40 хв
4

Інгредієнти:

Борщ з салом – це ще один варіант приготування українського червоного борщу, де сало додається безпосередньо в борщ, збагачує смак і робить його більш наваристим. Такий спосіб ідеально підійде, якщо готувати борщ без м’яса. А овочевого смаку і запашного аромату надасть заправка від Торчин® «Томатна з болгарським перцем». Спробуйте приготувати за рецептом червоного борщу з салом від Торчин®!

Етапи приготування борщу

  1. Наріжте невеликими кубиками картоплю, тонко нашинкуйте капусту.
  2. Ковбаски наріжте кружальцями.
  3. Налийте в каструлю 2,5 літри холодної води і доведіть до кипіння. 
  4. Додайте картоплю – варіть до готовності.
  5. До картоплі додайте капусту – готуйте 3-4 хвилини.
     

    Borsh

  6. Після чого додайте мелене сало і заправку від Торчин® «Томатна з болгарським перцем» – ретельно перемішайте й варіть все разом ще 2 хвилини.
  7. Зніміть борщ з салом з вогню, щільно накрийте кришкою і залиште настоятися, хоча б на 15 хвилин.
  8. Тим часом ковбаску обсмажте на грилі з обох сторін.
     

    Borsh

    Подавати борщ з салом та ковбасками гриль треба так: покладіть на дно тарілки шматочки ковбаски гриль та додайте до них готовий борщ. І не забудьте подати до борщу тонко нарізані шматочки сала на скибочках Бородинського хліба та зелену цибулю. Адже сало з борщем – це ідеальне поєднання. Смачного!

Варіації приготування українського борщу

В кожному регіоні України рецепт приготування борщу відрізняється. Наприклад, борщ з салом та ковбасками готують у Львові. А от на Волині класичним вважають борщ з грибами та чорносливом, який готують на грибному бульйоні й додають трохи борошна. На Галичині до борщу додають буряковий квас, а в Одесі борщ готують з бичками та квасолею. Також одесити радять такий борщ куштувати з бринзою чи будь-яким гострим сиром, що зробить смак страви пікантним. А от на Чернігівщині, Слобожанщині та Київщині більш популярний борщ з м'ясом.

І тільки заправки від Торчин® «Томатна з болкарським перцем» і «Буряково-томатна» залишаються незмінними помічниками у приготуванні українського червоного борщу і ідеально поєднуються з будь-якими особливими інгредієнтами, властивими кожному регіону.

Готуйте з Торчин® і подорожуйте Україною!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися