Рецепти

Буженина запечена з гірчицею

Buzhenina
prev
next
Buzhenina

Інгредієнти:

  • ошийок зі свинини – 1 - 1,5 кг;
  • гірчиця Торчин «Міцна» - 70 мл;
  • часник;
  • зелень;
  • сіль.

Домашня буженина мабуть одне з найпростіших блюд, яке прикрасить і святковий стіл, і стане в нагоді до буденного обіду чи вечері. Буженину за нашим рецептом готувати дуже легко та швидко. Секретом її смаку є гірчиця. Гірчиця Торчин «Міцна» має у своєму складі зерна сарептської та білої гірчиць. Завдяки цьому поєднанню м’ясо виходить духмяним, з помірною гостротою і запеченою скоринкою. Приготування буженини складається з двох простих кроків:

  1. Свинний ошийок нашпигуйте часником, посипте сіллю, змажте з усіх боків гірчицею і залиште маринуватись на 2 години.
  2. Промариноване м'ясо завертаєм у фольгу та запікаємо близько 2-х годин за температури 180С.

Буженина готова. Смачного

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися