Інгредієнти:
- ошийок зі свинини – 1 - 1,5 кг;
- гірчиця Торчин «Міцна» - 70 мл;
- часник;
- зелень;
- сіль.
Домашня буженина мабуть одне з найпростіших блюд, яке прикрасить і святковий стіл, і стане в нагоді до буденного обіду чи вечері. Буженину за нашим рецептом готувати дуже легко та швидко. Секретом її смаку є гірчиця. Гірчиця Торчин «Міцна» має у своєму складі зерна сарептської та білої гірчиць. Завдяки цьому поєднанню м’ясо виходить духмяним, з помірною гостротою і запеченою скоринкою. Приготування буженини складається з двох простих кроків:
- Свинний ошийок нашпигуйте часником, посипте сіллю, змажте з усіх боків гірчицею і залиште маринуватись на 2 години.
- Промариноване м'ясо завертаєм у фольгу та запікаємо близько 2-х годин за температури 180С.
Буженина готова. Смачного