Де топові чізбургери? Із соусом Бургер Чіз Торчин® — у тебе вдома! Б'ємося об заклад, що ти не вперше відкриваєш для себе цю класику стріт-фуду. Але чізбургер у твоєму виконанні — це точно щось новеньке. Головне тут — не жаліти соусу. Саме він подарує чізбургеру пікантний аромат і сирний смак. Відтворюй наш простий рецепт і збирай друзів на вечір «настолок». Тобі ж треба розділити з кимось цей шедевр?
Інгредієнти:
- яловичий фарш (або будь-який інший вид м’ясного фаршу за бажанням) – 300 г;
- кругла булка для бургера – 4 шт.;
- твердий сир (бажано чеддер) – 80 г;
- маринований огірок – 1 шт. середнього розміру (70 г);
- біла салатна або фіолетова цибуля – ½ шт. (40 г);
- соус Бургер Чіз Торчин® – 1 упаковка;
- олія соняшникова рафінована – 1 ст. л.;
- помідор – 1 невеликий (90 г);
- листя салату ромен, латуку або молодої капусти – 1-2 листочки для кожного бургера.
Спеції:
- молотий чорний перець – велика дрібка;
- сіль – 5 г;
- часниковий порошок – 1,5 г (¼ чайної ложки).
ol>
Як оформити бургер перед подачею в домашніх умовах так, щоб він виглядав як у ресторані?
Є кілька простих правил:
- Збережи булочку хрусткою. Для цього поклади її на решітку чи будь-яку іншу поверхню із доступом повітря після обсмаження. Наприклад, на верхню частину вимкненого тостера. Це допоможе уникнути конденсату та розм’якшення.
- Збирай бургер на поверхні, яку будеш використовувати для подачі. Так він не розвалиться під час переносу з місця на місце. Найкращою поверхнею і з естетичної, і з функціональної точки зору буде дерев’яна дошка.
- Зібраний бургер необхідно проштрикнути дерев’яною шпажкою. Вона допоможе зберегти форму та повідомить про ступінь просмаження котлети: Rare, Medium або Well Done.
- Доповни бургер невеличкою порцією картоплі по-селянськи із діп-соусом Бургер Чіз Торчин® або легким салатом із соусом Шаурма Торчин®
- Подбай про людей, яких ти будеш пригощати бургерами. Запропонуй їм рукавички та серветки для зручності.