Інгредієнти:
- цукіні - 6 кг;
- Кріп
- Листя вишні
- Листья смородины
- Морква кружальцями – 1 кг
- Цибуля кружальцями – 1кг
- Душистий перець
- 1 ст. ложка солі
- ¾ склянки оцету
- 180 г кетчупу Торчин®
- В банки покласти наступні спеції : - Кріп - Листя вишні - Листя смородини - Морква кружальцями – 1 кг - Цибуля кружальцями – 1кг - Душистий перець
- Скласти цукіні кружальцями, залити в банки окропом на 15хв. Злити в каструлю та додати : - 1ст ложку солі - ¾ склянки оцету - 180 г кетчупу Чилі Торчин
- Довести до кипіння, залити в банки. Закрутити та накрити ковдрою на добу.
На яку кількість цукіні розрахунок? Чи для якої кількості води пропорції маринаду? 🤔
Сколько надо кг цуккини?