Рецепти

Фаршировані яйця: 8 різних начинок

farshirovani_yayca
prev
next
farshirovani_yayca

Фаршировані яйця — файна святкова закуска, яка стане чудовим доповненням як на Великдень, так і на Новий рік та навіть на пʼятничний сніданок. Маємо на вибір 8 смаків — з беконом та соусом чилі, з зеленню під соусом тартар, з сиром та соусом із паприкою, з тунцем під майонезом, з грибами та часниковим соусом, з авокадо та соусом мехікано, з солоним огірком та французьким соусом та із копченою паприкою під соусом барбекю. Обирайте на свій смак і пригощайте гостів.

Готуємо фаршировані яйця

  1. Відварюємо яйця в круту без переварювання. Заливаємо їх водою кімнатної температури та варимо протягом 10 хвилин. Після приготування відразу потримаємо їх у холодній воді. Так ви з легкістю знімете шкаралупу, не зіпсувавши форму яєць.
  2. Охолоджені яйця очистіть та розріжте на половинки. Жовтки відділіть. Половинки білків будуть корзинками для начинки.
  3. Готуємо начинки. Зазвичай потрібно дрібно нарізати інгредієнти для начинки, змішати з жовтками, додати соус, перемішати та наповнити отриманою масою половинки білків.

Начинка з беконом та соусом Торчин® «Чилі»

Інгредієнти:

  • бекон – 50 г;
  • зелена цибуля – 1-2 стеблини;
  • яйця – 4 шт.;
  • соус Торчин® «Чилі» – 2 ст.л., або за смаком

Бекон підрум’янити на сухій сковорідці. Перекласти на тарілку, застелену паперовим рушником. Посікти зелену цибулю. Дрібно нарізати смажений бекон. До жовтків додати бекон, зелену цибулю, перець і сіль, та заправити соусом Торчин® «Чилі».

Начинка із зеленню

Інгредієнти:

  • зелена цибуля – 20 г;
  • соус Торчин® «Тартар» – 2 ст.л.;
  • яйця – 4 шт.;
  • петрушка або кріп.

Дрібно нарізати зелену цибулю та петрушку або кріп. Змішати жовтки із зеленню, додати соус Торчин® «Тартар». Перемішати, солити та перчити на свій смак.

Начинка із сиром

Інгредієнти:

  • сир твердий – 100 г;
  • соус Торчин® «Папрік» – 2 ст.л.;
  • яйця – 4 шт.

Сир і жовтки натираємо на середній тертці, додаємо солі та чорного перцю. Заправляємо начинку соусом Торчин® «Папрік» і добре перемішуємо.

Начинка із тунцем

Інгредієнти:

  • яйця – 4 шт.;
  • половина невиличкої ріпчастої цибулі;
  • майонез Торчин® “Європейський” – 2 ст.л.;
  • тунець консервований – 80 г.

Покладіть 80 г тунця до глибокої миски, додайте 4 жовтки та половину дрібно посіченої цибулі. Розімніть все виделкою, додайте майонез Торчин® “Європейський”, перемішайте.

Начинка з грибами та соусом Торчин® “Часниковий”

Інгредієнти:

  • печериці – 100 г;
  • соус Торчин® “Часниковий” – 2 ст.л.;
  • яйця – 4 шт.;
  • половина ріпчастої цибулі.

Печериці помийте та наріжте на шматочки. Обсмажте на рослинній олії разом із дрібно нарізаною цибулею. Посоліть, поперчіть. Смажені гриби помніть із жовтками та додайте соус Торчин® “Часниковий”. Ретельно перемішайте.

Начинка з авокадо та соусом Торчин® “Мехікано”

Інгредієнти:

  • авокадо – 1 шт.;
  • соус Торчин® “Мехікано” – 2 ст.л.;
  • яйця – 4 шт.;
  • кріп на свій смак.

Очищений авокадо поріжте шматочками. У чашу блендера покладіть жовтки, авокадо, трохи нарізаного кропу, соус Торчин® “Мехікано” і збийте.

Начинка з солоним огірком та соусом Торчин® "Французський"

Інгредієнти:

  • солоний огірок – 1 шт.;
  • соус Торчин® "Французський" – 2 ст.л.;
  • яйця – 4 шт.;
  • кріп на свій смак.

Солоний огірок наріжте на дрібні кубики, посічіть зелень, додайте розім'яті виделкою жовтки та заправте соусом Торчин® “Французький”.

Начинка з копченою паприкою

Інгредієнти:

  • копчена паприка на свій смак;
  • соус Торчин® “Барбекю” – 2 ст.л.;
  • яйця – 4 шт.

Жовтки розім'яти виделкою, посипати копченою паприкою та перемішати із соусом Торчин® “Барбекю”.

Наповнюємо білки начинкою

Щоб наповнити половинки яєць готовою начинкою скористайтеся ложкою або кулінарним шприцом. У кожну половинку яйця щільно накладаємо начинку, зверху оздоблюємо меленою паприкою або нашаткованою зеленню. Продумайте красиве блюдо для сервірування, дно якого застеліть листям салату.

До святкового столу такі закуски подавайте з м’ясними та рибними стравами, овочевими салатами та різними гарнірами.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися