Рецепти

Гриль-ролл з куркою та овочами

Гриль-ролл з куркою та овочами
Гриль-ролл з куркою та овочами
Гриль-ролл з куркою та овочами
Гриль-ролл з куркою та овочами
Гриль-ролл з куркою та овочами
Гриль-ролл з куркою та овочами
Гриль-ролл з куркою та овочами
prev
next
Гриль-ролл з куркою та овочами

Інгредієнти:

  • тортилья чи лаваш – 3-4 шт;
  • куряче філе, виготовлене на грилі – 1 шт;
  • цибуля – 1 шт;
  • болгарський перець – 1 шт;
  • квасоля – 150 г;
  • кетчуп Торчин® "Мехікано";
  • помідори – 3 шт;
  • сіль, перець – за смаком.

Тортилья – це мексиканський коржик, який виготовляється з тонкого пшеничного або кукурудзяного борошна, що дуже нагадує наш лаваш. У такий корж можна загорнути різні варіанти начинок, сміливо експериментувати з цікавими смаками. Ще великий плюс тортильї в тому, що її можна їсти як у гарячому, так і холодному вигляді.

Пропонуємо вам один з варіантів такої закуски – смачну та ситну тортилью з куркою та овочами.

Етапи приготування тортильї з куркою:

  1. Для початку підготуємо всі необхідні інгредієнти: овочі нарізаємо соломкою, також очищуємо спаржу. Помідори нарізаємо кільцями. Куряче філе, яке заздалегідь приготоване на грилі, слід також нарізати соломкою.
  2. Розігріваємо в сковороді оливкову олію та обсмажуємо на ній нарізану цибулю протягом 5 хвилин. Потім додаємо на пательню болгарський перець і теж обсмажуємо, не забуваючи помішувати овочі.
  3. До овочів додаємо консервовану квасолю та кетчуп Торчин® «Мехікано». Обсмажуємо все разом кілька хвилин, постійно помішуючи овочі.
  4. На тортилью додаємо кетчуп та розмазуємо його ложкою. Слідом викладаємо обсмажені овочі та підготовлені слайси курки. На курку додаємо кільця помідорів і загортаємо тортилью.
  5. Обсмажуємо тортилью з куркою та овочами по 3 хвилини з кожної сторони на грилі. І закуска готова!

Готову страву можна брати руками, тому її дуже зручно використовувати як перекус на природу. Також в начинку можна додавати будь-які інші овочі – мексиканська тортилья з куркою дозволяє експериментувати зі смаком.

Смачного!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися