Інгредієнти:
- тортилья чи лаваш – 3-4 шт;
- куряче філе, виготовлене на грилі – 1 шт;
- цибуля – 1 шт;
- болгарський перець – 1 шт;
- квасоля – 150 г;
- кетчуп Торчин® "Мехікано";
- помідори – 3 шт;
- сіль, перець – за смаком.
Тортилья – це мексиканський коржик, який виготовляється з тонкого пшеничного або кукурудзяного борошна, що дуже нагадує наш лаваш. У такий корж можна загорнути різні варіанти начинок, сміливо експериментувати з цікавими смаками. Ще великий плюс тортильї в тому, що її можна їсти як у гарячому, так і холодному вигляді.
Пропонуємо вам один з варіантів такої закуски – смачну та ситну тортилью з куркою та овочами.
Етапи приготування тортильї з куркою:
- Для початку підготуємо всі необхідні інгредієнти: овочі нарізаємо соломкою, також очищуємо спаржу. Помідори нарізаємо кільцями. Куряче філе, яке заздалегідь приготоване на грилі, слід також нарізати соломкою.
- Розігріваємо в сковороді оливкову олію та обсмажуємо на ній нарізану цибулю протягом 5 хвилин. Потім додаємо на пательню болгарський перець і теж обсмажуємо, не забуваючи помішувати овочі.
- До овочів додаємо консервовану квасолю та кетчуп Торчин® «Мехікано». Обсмажуємо все разом кілька хвилин, постійно помішуючи овочі.
- На тортилью додаємо кетчуп та розмазуємо його ложкою. Слідом викладаємо обсмажені овочі та підготовлені слайси курки. На курку додаємо кільця помідорів і загортаємо тортилью.
- Обсмажуємо тортилью з куркою та овочами по 3 хвилини з кожної сторони на грилі. І закуска готова!
Готову страву можна брати руками, тому її дуже зручно використовувати як перекус на природу. Також в начинку можна додавати будь-які інші овочі – мексиканська тортилья з куркою дозволяє експериментувати зі смаком.
Смачного!