Рецепти

Харчо

Harcho
Harcho
Harcho
prev
next
Harcho

Інгредієнти:

  • яловичина — 350 г;
  • рис — 100 г;
  • картопля – 3 шт.;
  • волоський горіх – 30 г;
  • заправка зі сливовим пюре Торчин® – 1 упаковка;
  • вода – 2,5 л;
  • кінза – пару гілочок.

Ми підготували для вас рецепт класичного харчо, який ви зможете приготувати зекономивши ваш час завдяки використанню заправки зі сливовим пюре Торчин®. Харчо із заправкою Торчин® виходить з насиченим смаком, ароматним та наваристим. Сливи у заправці поєднанні з томатами додають супу приємної кислинки, а виразність смаку забезпечує поєднання овочів та прянощів: часнику, чорного перцю, сушеної зелені та перцю чилі.

З такої кількості інгредієнтів ви зможете приготувати класичний суп харчо на 8 порції, або орієнтовно близько 3 л супу.

Приготування супу харчо: етапи

harcho

  1. В каструлю влийте 2,5 літри води, покладіть м'ясо та доведіть до кипіння. Зніміть шумовкою піну.
  2. Промийте рис та додайте його в киплячий м’ясний бульйон. Варіть суп до напівготовності рису. В залежності від сорту рису, це може бути від 7 до 15 хвилин. Перевіряйте готовність рису на смак.
  3. Очистіть картоплю та наріжте її кубиком. Додайте картоплю до рису та варіть суп до їх повної готовності.

    harcho

  4. Коли рис і картопля будуть готові, додаємо до супу сливову заправку Торчин®, кінзу та середньо подрібнений волоський горіх. Гарно все перемішайте та проваріть все разом ще 2 хв. Вимкніть вогонь, дайте настоятись харчо 10-15 хв та можете подавати до столу.
  5.  

Ось так досить просто і швидко ваш ароматний харчо – готовий. Вам не потрібно витрачати час на приготування засмажки, шукати сливове пюре, бо із заправкою Торчин® у вас все це є, а ще як бонус ви завжди отримаєте гарантовано смачний результат.

Перед подачею на стіл можете додатково прикрасити страву дрібно нарізаною зеленню.

Суп харчо – класичні і альтернативні рецепти

Харчо — це апетитна смачна страва, що прийшла до нас з Грузії. Її смак неможливо переплутати з іншими: наваристий бульйон, ніжне м’ясо й суміш ароматних спецій роблять суп автентичним і смачним. Харчо неодмінно прикрасить обідній стіл і урізноманітнить раціон вашої родини. Цей густий ароматний суп, який відмінно наситить та зігріє.

Для приготування супу харчо традиційно мається на увазі використання яловичини з томатами, рисом, приправами та секретним інгредієнтом: сливовим пюре. Саме тому вам прийде в нагоді сливова заправка Торчин®, щоб ви змогли відтворити смак аутентичного харчо.

Класичне харчо готується на яловичині. У нього навіть є друга назва, яка дослівно перекладається, як «яловичий суп». Однак сьогодні трапляються також варіації на основі курки, свинини, баранини тощо. Тобто ви можете додавати будь-яке м’ясо, яке знайдете в холодильнику.

Також ми зібрали кілька цікавих альтернатив, які урізноманітнюють класичний рецепт супу харчо:

  • З рибою. Ви вже здогадалися, який інгредієнт використовується тут замість м’яса. Цей рецепт супу харчо передбачає використання більш жирної риби, наприклад, горбуші.
  • Пісний. Як випливає з назви, такий рецепт супу харчо передбачає відсутність у першій страві м’ясних інгредієнтів. Водночас обід усе також виходить смачним і наваристим.
  • З ковбасою. Тут також ніяких секретів. М’ясну частину замінюємо вашою улюбленою ковбасою, вареною або копченою. Ковбасу необхідно нарізати на невеличкі шматочки, злегка обжарити, та додати до супу за 10 хвилин до його готовності.

Тож експериментуйте і знайдіть свій унікальний харчо, а з заправками Торчин® ми впевнені він буде

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
avatar
Кирилл
чт, 14/10/2021 - 21:10

Заправки для Харчо Торчин® уже не продают?