Інгредієнти:
- майонез Торчин® «Делікатесний» — 2 ст. л.;
- картопля — 500 г;
- борошно — 3 ст. л.;
- сіль, перець — до смаку;
- сушений часник — ½ ч. л.;
- олія для смаження — 150 г.
- Соус «Гірчичний айолі» — 80 г:
- гірчиця Торчин® «Діжонська» — 1 ст. л.;
- майонез Торчин® «Європейський» — 2 ст. л.;
- сушений часник — ½ ч. ложки;
- сіль — 1 г;
- перець — щіпка;
- лимонний сік — ½ ч. ложки;
- білий хрін — ½ ч. ложки.
- Підготувати всі потрібні інгредієнти.
- Картоплю почистити. Натерти на дрібній корейській тертці.
- Залити холодною водою, змінювати воду кожні 5 хвилин (тричі).
- Злити воду, трохи відтиснути. Додати борошно, сіль, перець, майонез, сушений часник. Замісити тісто.
- На розігріту сковороду вливаємо олію й починаємо смажити гашбраун, формуючи руками прямокутну форму. Обсмажуємо в олії з обох боків по 3-4 хвилини й знімаємо на серветку.
- Для соусу «Гірчичний айолі» змішати всі інгредієнти до однорідності.
- Смачного!