Рецепти

Кабачкова ікра - ТОРЧИН®

Кабачки порізати і перемолоти в м'ясорубці.
Викладіть кабачки в форму для гасіння і додайте заправку.
Потім накрийте все кришкою і доведіть до кипіння. Після додайте вершкове масло для більш ніжного смаку і протушкувати близько 40 хв.
Кабачкова ікра - ТОРЧИН®
prev
next
Кабачкова ікра - ТОРЧИН®
60 хв
8

Інгредієнти:

  • Кабачки – 2 кг
  • Часник – 1 головка
  • Заправка для супу Торчин «Овочева з болгарським перцем» – 1 упаковка
  • Вершкове масло – 0,5 пачки (приблизно 100 грамів)
  • Цукор – 1 ст. л.

Як приготувати кабачкову ікру

  1. Кабачки необхідно порізати і подрібнити, для цього підійде м'ясорубка або блендер.
  2. Після перекладіть масу в невелику каструлю або глибоку сковорідку і додайте заправку «Овочева з болгарським перцем».
  3. Накрийте кришкою і доведіть суміш до кипіння.
  4. Після закипання додайте вершкове масло і протушкуйте кабачки приблизно 40 хвилин.
  5. Коли блюдо буде майже готове, додайте дрібно нарізаний часник.
  6. Якщо кабачкова ікра готується для консервації – додайте оцет і закайте її в банки.

Вітаємо, кабачкова ікра (овочева ікра) готова! Дайте їй трохи охолонути і можна приступати до дегустації. Рецепт розраховано приблизно на 8 порцій.

Альтернативні інгредієнти для кабачкової ікри

Практично в кожній родині є улюблений рецепт кабачкової ікри. Десь він передається ще від прабабусі, а хтось буквально недавно знайшов спосіб приготування в Інтернеті.
Не дивно, що одного варіанту у страви бути не може – існують десятки варіацій. У кабачкову ікру додають баклажани, яблука, сиру або обсмажену моркву, спеції і «секретні інгредієнти».

Кабачкова ікра найчастіше готується для консервації, щоб ласувати смаком у холодні осінньо-зимові дні. Однак і в свіжому вигляді вона має відмінний смак. Спробуйте приготувати страву за простим рецептом Торчин і відкрийте нові нотки давно знайомої закуски.

З чим поєднується кабачкова ікра

Ніжна, повітряна та дуууже смачна, кабачкова ікра – це смак дитинства для багатьох українців. Вона відмінно поєднується з картопляним пюре, крупами або навіть простою скибочкою свіжого хліба.

Ідеальної пюрованої консистенції або з маленькими шматочками, охолоджена або тепла – в кожному домі люблять по-своєму, проте складно знайти людину, яка не знає, що таке овочева ікра. Сьогодні магазини пропонують широкий асортимент, тому купити ікру можна в будь-який день. Але ж куди смачніше зробити її вдома, особливо в літній сезон молодих кабачків. Тим паче, що приготувати закуску зовсім не складно.

Пропонуємо спробувати швидку кабачкову ікру за рецептом Торчин – із додаванням готової заправки.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися