Інгредієнти:
- Картопля – 4 шт
- Молоко – 300 мл
- Вершки 30% - 100 мл
- Сир «Пармезан» – 50 г
- Часник – 2 зубчики
- Приправа 10 Овочів ® від Торчин ® - 1 ст.л.
- Очистити картоплю і нарізати її тонкими скибками (2-3 мм)
- У каструлі на середньому вогні довести до кипіння молоко і вершки. Додати приправу 10 Овочів ® від Торчин ®.
- Додати картоплю і перемішати, щоб картопля покрилась шаром вершків.
- Зменшити вогонь і варити 10 хвилин, помішуючи. Змішати часник з картоплею.
- Суміш перелити в глибоку форму і поставити запікатися в духовку, розігріту до 120 градусів на 25 хвилин.
- В кінці ввімкнути духовку на максимальну температуру для золотої скоринки. Смачного!
Картопляна запіканка гратен — дуже проста та ситна страва. У цій варіації відомого французького рецепта картопля відварюється у суміші молока та вершків з додаванням приправи Торчин® «10 овочів». Це робить страву більш соковитою та ніжною, з ароматом прянощів та насиченим овочевим смаком. Цікава порційна подача гратена обов’язково сподобається вашій сім’ї та гостям.