Рецепти

Кіш із куркою

Підготувати всі потрібні інгредієнти.
Куряче філе нарізати смужками, моркву — соломкою, ріпчасту цибулю — півкільцями. Моркву й курку посолити, поперчити й підсмажити на олії до рум’яної кірочки. Зняти з плити.
Ріпчасту цибулю пасерувати на вершковому маслі до пом’якшення й набуття солодкуватого присмаку. Додати карі.
Тісто трохи розкачати й викласти 2/3 частини до форми, зміцнивши бортики (мішечком або марлею з крупою чи горохом). Випікати 20 хвилин за температури 160 градусів.
Яйця збити з кетчупом і водою, додавши сіль і перець.
Дістати мішечок. Викласти курку з морквою, цибулю, ананас. Залити збитими яйцями й поставити випікати на 45 хвилин за температури 160 градусів. Смачного!
Кіш із куркою
prev
next
Кіш із куркою
110 хв
8

Інгредієнти:

  • кетчуп Торчин® «Лагідний» — 200 г;
  • вода — 80 мл;
  • листкове тісто — 300 г;
  • куряче філе — 300 г;
  • олія — 15 мл;
  • ріпчаста цибуля — 2 шт.;
  • морква — 1 шт.;
  • карі — 1 ст. л.;
  • вершкове масло — 60 г;
  • курячі яйця — 5 шт.;
  • консервований ананас — 150 г;
  • сіль, перець — до смаку.
  1. Підготувати всі потрібні інгредієнти.
  2. Куряче філе нарізати смужками, моркву — соломкою, ріпчасту цибулю — півкільцями. Моркву й курку посолити, поперчити й підсмажити на олії до рум’яної кірочки. Зняти з плити.
  3. Ріпчасту цибулю пасерувати на вершковому маслі до пом’якшення й набуття солодкуватого присмаку. Додати карі.
  4. Тісто трохи розкачати й викласти 2/3 частини до форми, зміцнивши бортики (мішечком або марлею з крупою чи горохом). Випікати 20 хвилин за температури 160 градусів.
  5. Яйця збити з кетчупом і водою, додавши сіль і перець.
  6. Дістати мішечок. Викласти курку з морквою, цибулю, ананас. Залити збитими яйцями й поставити випікати на 45 хвилин за температури 160 градусів.
  7. Смачного!

Класичний кіш – французький пиріг з цибулею-шалот та свинячою грудинкою. Ми вирішили запозичити ідею у королів кулінарії й приготувати "полегшену" варіацію знаменитої страви – кіш з куркою та ананасом. Невагоме листкове тісто лишилося незмінним, а до яєць ми додали кетчуп Торчин "Лагідний" і трохи перцю. Для легкої томатної нотки з пікантним присмаком. Пиріг ідеальний і в гарячому, і в холодному вигляді. Комбінуйте його з салатом зі свіжих овочів та подавайте на обід або вечерю. Смачного!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися