Інгредієнти:
- кетчуп Торчин® «Лагідний» — 200 г;
- вода — 80 мл;
- листкове тісто — 300 г;
- куряче філе — 300 г;
- олія — 15 мл;
- ріпчаста цибуля — 2 шт.;
- морква — 1 шт.;
- карі — 1 ст. л.;
- вершкове масло — 60 г;
- курячі яйця — 5 шт.;
- консервований ананас — 150 г;
- сіль, перець — до смаку.
- Підготувати всі потрібні інгредієнти.
- Куряче філе нарізати смужками, моркву — соломкою, ріпчасту цибулю — півкільцями. Моркву й курку посолити, поперчити й підсмажити на олії до рум’яної кірочки. Зняти з плити.
- Ріпчасту цибулю пасерувати на вершковому маслі до пом’якшення й набуття солодкуватого присмаку. Додати карі.
- Тісто трохи розкачати й викласти 2/3 частини до форми, зміцнивши бортики (мішечком або марлею з крупою чи горохом). Випікати 20 хвилин за температури 160 градусів.
- Яйця збити з кетчупом і водою, додавши сіль і перець.
- Дістати мішечок. Викласти курку з морквою, цибулю, ананас. Залити збитими яйцями й поставити випікати на 45 хвилин за температури 160 градусів.
- Смачного!
Класичний кіш – французький пиріг з цибулею-шалот та свинячою грудинкою. Ми вирішили запозичити ідею у королів кулінарії й приготувати "полегшену" варіацію знаменитої страви – кіш з куркою та ананасом. Невагоме листкове тісто лишилося незмінним, а до яєць ми додали кетчуп Торчин "Лагідний" і трохи перцю. Для легкої томатної нотки з пікантним присмаком. Пиріг ідеальний і в гарячому, і в холодному вигляді. Комбінуйте його з салатом зі свіжих овочів та подавайте на обід або вечерю. Смачного!