Рецепти

Курка в гострому гірчично-медовому соусі

Курка в гострому гірчично-медовому соусі
Курка в гострому гірчично-медовому соусі
Курка в гострому гірчично-медовому соусі
Курка в гострому гірчично-медовому соусі
Курка в гострому гірчично-медовому соусі
Курка в гострому гірчично-медовому соусі
Курка в гострому гірчично-медовому соусі
Курка в гострому гірчично-медовому соусі
prev
next
Курка в гострому гірчично-медовому соусі

Інгредієнти:

  • Куряче філе – 300 гр 
  • Сіль, перець – за смаком 
  • Мука – 2 ст. ложки
  • Гірчиця Міцна Торчин – 50 гр
  • Лимонна гірчиця з медом Торчин – 30 г
  • Жовток – 1 шт
  • Вершкове масло – 100гр
  • Мед – 50гр
  • Кунжут смажений – 20гр
  • Олія рослинна - 50гр
  1. Підготувати всі необхідні інгредієнти.
  2. Куряче філе нарізати кубиком по 3 см. Посолити та поперчити. Запанірувати філе в муці.
  3. Приготуємо соус. Вершкове масло розтопити. Жовток додати до сотейника.
  4. Додати до нього гірчицю Міцну та ретельно перемішати вінчиком.
  5. Додати гірчицю Лимонну, перемішати. Після ввести в соус масло тоненькою цівкою постійно помішуючи вінчиком. Соус прогріти, щоб він загустів і в кінці додати мед.
  6. Філе обсмажити до готовності на рослинній олії.
  7. Готову курочку додати в гарячий соус, перемішати и подати, посипавши кунжутом.
  8. Смачного!
Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися