Інгредієнти:
- Куряче філе – 300 гр
- Сіль, перець – за смаком
- Мука – 2 ст. ложки
- Гірчиця Міцна Торчин – 50 гр
- Лимонна гірчиця з медом Торчин – 30 г
- Жовток – 1 шт
- Вершкове масло – 100гр
- Мед – 50гр
- Кунжут смажений – 20гр
- Олія рослинна - 50гр
- Підготувати всі необхідні інгредієнти.
- Куряче філе нарізати кубиком по 3 см. Посолити та поперчити. Запанірувати філе в муці.
- Приготуємо соус. Вершкове масло розтопити. Жовток додати до сотейника.
- Додати до нього гірчицю Міцну та ретельно перемішати вінчиком.
- Додати гірчицю Лимонну, перемішати. Після ввести в соус масло тоненькою цівкою постійно помішуючи вінчиком. Соус прогріти, щоб він загустів і в кінці додати мед.
- Філе обсмажити до готовності на рослинній олії.
- Готову курочку додати в гарячий соус, перемішати и подати, посипавши кунжутом.
- Смачного!