Рецепти

Курячі стегенця в томатно-перцевому соусі

Стегна натерти маринадом і залишити щонайменше на годину.
Додати до маринаду кетчуп і вино.
Підготуйте всі інгредієнти. Суміш перців підсушити на гарячій пательні до появи яскравого аромату. Розтерти в ступці. Лайфгак, як ще можна розтерти перці в домашніх умовах без використання ступки: покласти в папір і побити молоточком або чимось важким.
Приготуємо маринад: змішати перець, натертий часник, мед, натерту цибулю, паприку й подрібнену петрушку.
Запікати за температури 170 градусів протягом години. Смачного!
Запікати за температури 170 градусів протягом години. Смачного!
prev
next
Запікати за температури 170 градусів протягом години. Смачного!
140 хв
3

Інгредієнти:

  • курячі стегна — 3 шт.;
  • кетчуп Торчин® «Лагідний» — 150 г;
  • суміш перців у горошку — 10 г;
  • паприка — 5 г;
  • сухе червоне вино — 40 мл;
  • вершкове масло — 20 г;
  • мед — 10 г;
  • олія — 25 мл;
  • ріпчаста цибуля — 1 шт.;
  • петрушка — 20 г;
  • часник — 4 зубки.
  1. Підготуйте всі інгредієнти. Суміш перців підсушити на гарячій пательні до появи яскравого аромату. Розтерти в ступці. Лайфгак, як ще можна розтерти перці в домашніх умовах без використання ступки: покласти в папір і побити молоточком або чимось важким.
  2. Приготуємо маринад: змішати перець, натертий часник, мед, натерту цибулю, паприку й подрібнену петрушку.
  3. Додати до маринаду кетчуп і вино.
  4. Стегна натерти маринадом і залишити щонайменше на годину.
  5. Запікати за температури 170 градусів протягом години.
  6. Смачного!

Курячі стегенця у томатно-перцевому соусі припадуть до душі поціновувачам незвичайних кулінарних поєднань. Маринад з додаванням меду та спецій перенесе вас до яскравого сонячного Марокко – країни прянощів й африканських вин. У нашому рецепті ми розповімо, як розкрити смак та аромат перцю горошком і як швидко розтерти його без ступки. Томатно–перцевий соус на основі кетчупу Торчин "Лагідний" і червоного сухого вина ніжно огортає м'ясо, роблячи його м'яким та соковитим. Неймовірно смачно!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися