Інгредієнти:
- Курячі крильця - 4 шт.
- Кетчуп Торчин® «До шашлику» — 60 г
- Мед — 10 г
- Сіль, паприка, кмин, карі
- Вимити і висушити крильця. Змішати кетчуп Торчин® «До шашлику», мед і спеції.
- Замаринувати курячі крильця в соусі.
- Запікати при температурі 180 ° С 30-40 хвилин. Смачного!
Прекрасна закуска для вечірки або основна страва для родинної вечері — крильця «бафало» чудово пасуватимуть до будь-якої ситуації. М’ясо за цим рецептом виходить дуже ніжним і легко відокремлюється від кісточок. А соус на основі меду й кетчупу Торчин® «До шашлику» надає солодкувато-гострого смаку й золотистої скориночки під час запікання.