Інгредієнти:
- оливкова олія — 2 ст. л.;
- ріпчаста цибуля — 1 шт.;
- часник — 2 зубки;
- овочевий бульйон — 1 л;
- варена квасоля — 250 г;
- картопля — 2 шт.;
- морква — 1 шт.;
- заправа до борщу «Томатна з болгарським перцем» — 1 паковання
- Підготуйте всі потрібні інгредієнти.
- Розігрійте оливкову олію в каструлі й додайте нарізані дрібними кубиками цибулю, моркву, картоплю. Обсмажуйте протягом 7 хвилин до м’якості.
- Додайте бульйон і подрібнений часник, доведіть до кипіння, частково накрийте кришкою, зменште вогонь і варіть 15 хвилин до готовності овочів. Відварену квасолю злийте й промийте під холодною водою. Додайте до супу разом з томатною заправою від «Торчина». Посоліть і поперчіть, варіть іще 5 хвилин.
- Смачного!
Яскравий, корисний та легкий томатний суп за нашим рецептом зовсім не містить м'яса. При мінімумі калорій він чудово втамовує апетит. Готувати цю страву можна у будь–який час року. Влітку використовуйте свіжі помідори, а взимку – заправку для борщу Торчин "Томатна з болгарським перцем". Овочі, обсмажені на оливковій олії, стають м'якими, соковитими й приємно солодкуватими. А часник надає супу пікантної нотки. Подавайте зі сметаною та свіжим багетом.