Рецепти

Кіш цибульний з грибами

Підготуйте всі потрібні інгредієнти.
Швидко замісіть тісто, скачайте з нього кулю й приберіть у холодильник.
Гриби підсмажте до золотавого кольору на трохи змащеній олією пательні й зніміть. Цибулю тушкуйте на олії, доки не стане м’якою й солодкою, з додаванням чебрецю та мускатного горіха.
Яйця збийте з майонезом і тертим сиром.
Тісто розкачайте й покладіть у форму з бортиками. Наколіть виделкою й опустіть всередину марлевий мішечок, наповнений горохом або крупою. Випікайте 20—25 хвилин за температури 180 градусів.
Дістаньте мішечок. Змішайте цибулю, гриби, яєчну суміш — посоліть і поперчіть.
Викладіть у корж і випікайте в розігрітій духовці до 165 градусів протягом 40—45 хвилин. Діставши з духовки, дайте страві трохи охолонути. Смачного!
Кіш цибульний з грибами
prev
next
Кіш цибульний з грибами
150 хв
4-5

Інгредієнти:

  • ріпчаста цибуля — 400 г (можна міксувати з цибулею-пореєм);
  • гриби — 200 г;
  • майонез Торчин® «Делікатесний» — 100 г;
  • куряче яйце — 2 шт.;
  • сіль, перець — до смаку;
  • твердий сир — 80 г;
  • олія;
  • чебрець — 2 г;
  • мускатний горіх — 1 г.
  • Тісто:
  • просіяне борошно — 280 г;
  • холодна вода — 4 ст. л.;
  • майонез Торчин® «Делікатесний» — 100 г.
  1. Підготуйте всі потрібні інгредієнти.

  2. Швидко замісіть тісто, скачайте з нього кулю й приберіть у холодильник.

  3. Гриби підсмажте до золотавого кольору на трохи змащеній олією пательні й зніміть. Цибулю тушкуйте на олії, доки не стане м’якою й солодкою, з додаванням чебрецю та мускатного горіха.

  4. Яйця збийте з майонезом і тертим сиром.

  5. Тісто розкачайте й покладіть у форму з бортиками. Наколіть виделкою й опустіть всередину марлевий мішечок, наповнений горохом або крупою. Випікайте 20—25 хвилин за температури 180 градусів.

  6. Дістаньте мішечок. Змішайте цибулю, гриби, яєчну суміш — посоліть і поперчіть. Викладіть у корж і випікайте в розігрітій духовці до 165 градусів протягом 40—45 хвилин. Діставши з духовки, дайте страві трохи охолонути.

  7. Смачного!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися