Інгредієнти:
- ріпчаста цибуля — 400 г (можна міксувати з цибулею-пореєм);
- гриби — 200 г;
- майонез Торчин® «Делікатесний» — 100 г;
- куряче яйце — 2 шт.;
- сіль, перець — до смаку;
- твердий сир — 80 г;
- олія;
- чебрець — 2 г;
- мускатний горіх — 1 г.
- Тісто:
- просіяне борошно — 280 г;
- холодна вода — 4 ст. л.;
- майонез Торчин® «Делікатесний» — 100 г.
Підготуйте всі потрібні інгредієнти.
Швидко замісіть тісто, скачайте з нього кулю й приберіть у холодильник.
Гриби підсмажте до золотавого кольору на трохи змащеній олією пательні й зніміть. Цибулю тушкуйте на олії, доки не стане м’якою й солодкою, з додаванням чебрецю та мускатного горіха.
Яйця збийте з майонезом і тертим сиром.
Тісто розкачайте й покладіть у форму з бортиками. Наколіть виделкою й опустіть всередину марлевий мішечок, наповнений горохом або крупою. Випікайте 20—25 хвилин за температури 180 градусів.
Дістаньте мішечок. Змішайте цибулю, гриби, яєчну суміш — посоліть і поперчіть. Викладіть у корж і випікайте в розігрітій духовці до 165 градусів протягом 40—45 хвилин. Діставши з духовки, дайте страві трохи охолонути.
Смачного!