Рецепти

Ніжна курка з апельсинами

Змішайте суміш спецій Торчин® «Таємниця смаку® для курки» з соняшниковою олією, апельсиновим соком, гірчицею та цедрою апельсину для маринаду.
Очистіть апельсин та наріжте його великими шматочками.
Натріть курча маринадом. В середину курча покладіть апельсин та залиште на годину в холодильник.
Покладіть курча в рукав для запікання та готуйте 25 хвилин за температури 180°.
Ніжна курка з апельсинами
prev
next
Ніжна курка з апельсинами
90 хв
2-3

Інгредієнти:

  • Суміш спецій Торчин® «Таємниця смаку® для курки» - 2 ст.л
  • Курча – 1шт (600г)
  • Апельсин – 1 шт
  • Сік (фреш) апельсину – 2 ст.л
  • Гірчиця Торчин® «Діжонська» - 2 ст.л
  • Олія соняшникова – 50г
  • Цедра апельсину – 5г
  • 1. Змішайте суміш спецій Торчин® «Таємниця смаку® для курки» з соняшниковою олією, апельсиновим соком, гірчицею та цедрою апельсину для маринаду.
  • 2. Очистіть апельсин та наріжте його великими шматочками.
  • 3. Натріть курча маринадом. В середину курча покладіть апельсин та залиште на годину в холодильник.
  • 4. Покладіть курча в рукав для запікання та готуйте 25 хвилин за температури 180°.
  • 5. Смачного!

Курка з апельсинами, запечена в духовці – неймовірно ароматна та святкова страва з особливою смаковою композицією. Родзинка рецепта – у суміші спецій та трав приправи Торчин® «Таємниця смаку», котра розкриває справжній смак м’яса. Натуральні інгредієнти, спеції різного помолу та ароматні прянощі створюють неймовірну кулінарну симфонію. Тепер ви знаєте, як приготувати оригінальну та ошатну страву для ваших близьких. Сміливо експериментуйте та тіште близьких новим кулінарним шедевром.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися