Інгредієнти:
- Куряче філе – 2 шт
- Олія рослинна – 2 ст ложки
- Кетчуп Торчин «До шашлику» – 200 гр
- Вода – 1 л
- Сіль – 100 гр
- Цукор – 50 гр
- Розмарин – 1 шт
- Часник – 2 зубчики
- Підготувати всі необхідні інгредієнти
- Куряче філе нарізати частинами. Приготувати розсіл: в холодній (до 8 градусів) кип’яченій воді розчинити цукор, сіль, додати часник та розмарин
- Занурити в розсіл куряче філе на 1 годину. Після чого викласти філе на рушник, просушити, змазати олією
- Готувати на розігрітому грилі 12-15 хвилин. Після зняти, дати 5 хвилин постояти під накритою кришкою
- Подавати з кетчупом Торчин «До шашлику».
Ароматна куряча грудка на грилі – страва, яка зробить звичайну сімейну вечерю по-літньому яскравою. Аби курочка набула хрумкої скоринки та зберегла соковитість всередині, ми замаринували її в соусі з пікантним часничком та духмяним розмарином. А наш густий томатний кетчуп Торчин® «До шашлику» доповнить смакову феєрію легкою гостринкою, нагадавши про літо та пікнік.