Рецепти

Ніжна куряча грудка на грилі

Ніжна куряча грудка на грилі
Ніжна куряча грудка на грилі
Ніжна куряча грудка на грилі
Ніжна куряча грудка на грилі
Ніжна куряча грудка на грилі
Ніжна куряча грудка на грилі
prev
next
Ніжна куряча грудка на грилі

Інгредієнти:

  • Куряче філе – 2 шт
  • Олія рослинна – 2 ст ложки
  • Кетчуп Торчин «До шашлику» – 200 гр
  • Вода – 1 л
  • Сіль – 100 гр
  • Цукор – 50 гр
  • Розмарин – 1 шт
  • Часник – 2 зубчики
  1. Підготувати всі необхідні інгредієнти
  2. Куряче філе нарізати частинами. Приготувати розсіл: в холодній (до 8 градусів) кип’яченій воді розчинити цукор, сіль, додати часник та розмарин
  3. Занурити в розсіл куряче філе на 1 годину. Після чого викласти філе на рушник, просушити, змазати олією
  4. Готувати на розігрітому грилі 12-15 хвилин. Після зняти, дати 5 хвилин постояти під накритою кришкою
  5. Подавати з кетчупом Торчин «До шашлику».

Ароматна куряча грудка на грилі – страва, яка зробить звичайну сімейну вечерю по-літньому яскравою. Аби курочка набула хрумкої скоринки та зберегла соковитість всередині, ми замаринували її в соусі з пікантним часничком та духмяним розмарином. А наш густий томатний кетчуп Торчин® «До шашлику» доповнить смакову феєрію легкою гостринкою, нагадавши про літо та пікнік.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися