Рецепти

Запечені овочі з соусом «Шаурма»

Ovochi_2.png
Ovochi_3.png
Ovochi_4.png
Ovochi_1.png
prev
next
Ovochi_1.png
30 хв
4

Де знайти круту овочеву закуску? Із соусом Шаурма Торчин® — у тебе вдома! Якщо чекаєш у гості велику компанію і хочеш порадувати всіх — від вегетаріанців до м'ясоїдів — спробуй приготувати апетитні запечені овочі. Таємниця цієї страви криється у пряному та ароматному соусі Шаурма Торчин®, якого тобі точно знадобиться побільше!

Інгредієнти:

  • цвітна капуста;
  • болгарський перець;
  • броколі;
  • морква;
  • печериці.Орієнтовна загальна вага овочів – 800 г (мають розміститися на деці одним шаром).
  • Соус Шаурма Торчин® – 1 упаковка;
  • тертий пармезан (опціонально) – 35 г;
  • олія соняшникова рафінована – 100 мл.

Спеції:

  • кукурудзяний крохмаль – 1 ст. л.;
  • панірувальні сухарі – 3 ст. л.;
  • сіль – 1 ч. л.;
  • чорний молотий перець – кілька щедрих дрібок;
  • сушений часник (приправа) – 1,5 г (1/4 чайної ложки);
  • копчена паприка – 1 ч. л.;
  • трави та спеції за смаком.
  • Починаємо з овочів. Моркву та болгарський перець нарізаємо соломкою товщиною 1 см і довжиною 5 см. Намагайся нарізати однакові шматки, щоб вони швидко та рівномірно запеклися. Цвітну капусту розділяємо на суцвіття, печериці та броколі розрізаємо навпіл.

Ovochi

  • Склади овочі в один посуд, додай пармезан, спеції, крохмаль, панірувальні сухарі та олію. Доповни свіжими травами або часником для пікантності. Перемішай.

Ovochi

  • Розігрій духовку до 180 градусів. На пергамент виклади овочі одним рівномірним шаром, щоб вони отримували достатню кількість тепла.
  • Запікай овочі протягом 20 хвилин. Вони мають вийти хрусткими, але не розм'яклими. Може знадобитися трохи більше або менше часу, залежно від особливостей печі.

Ovochi

  • Подаємо гарячими з соковитим соусом Шаурма Торчин®. Саме він створить гармонійний смак і аромат.

Смачні комбінації для кожної пори року:

Весна

Додай до готової страви зелену цибулю для більш насиченого сезонного аромату, або доповни порцією печеної картоплі чи батату.

Літо

Додай грильовану кукурудзу для літньої свіжості. Спробуй доповнити враження від страви тостами з ґуакамоле.

Осінь

Доповни страву улюбленими горіхами для приємного хрусту.

Зима

Додай в’ялені томати для насиченого смаку. Також розкрити нові відтінки страви допоможуть улюблені тверді сири.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися